21.4.2012

Kynsienlakkauksen pelastaja

Olen toooosi huono lakkaamaan kynsiäni, koska siihen ei vain koskaan tunnu löytyvän koko prosessiin vaatimaa aikaa. Yleensä käytän kirkasta ja samalla vahvistavaa lakkaa, jotta yleisilme oli siisti, mutta sen sofistikoituneempaan värimaailmaan en pysty; eilen juuri ihailin erään työkaverin upeita, rubiininpunaisia ja maltilillisen pituisia kynsiä, jotka vielä kaiken lisäksi näyttivät aidoilta.

Mutta sitten kun lähden värilakkauksen haasteelliselle tielle, on yksi tuote ylitse muiden: pikakuivattaja. Jollei sellaista ole käsillä, en myöskään lakkaa. Ja syy siihen, että nyt uhraan postauksen tälle tuotteelle on se, että parissakin keskustelussa tässä lähiaikoina tuli ilmi, että monet ystävistäni eivät ole kuulleet ko. tuotteesta ollenkaan tai eivät tienneet, että tämä on ihan markettikamaa eikä vain kosmetologien salainen ase!!

Ystävät hyvät, tässä on pelastus! Homma toimii näin: pari kerrosta värilakkaa muutaman minuutin välein kynsille, sen jälkeen reilusti pikakuivattajaa päälle. Vielä pari minsaa ja voit jo siirtyä normaalirutiineihin ilman pelkoa siitä, että lakka ruttaantuu kynnen osuessa vaikka kaulukseen taikka pöydän reunaan. Tiskausta tai kenkien plankkausta ei ehkä kannata ihan välittömästi aloittaa, mutta sitä kevyemmät hommat kyllä luontuvat. 

Pikakuivattajia eri merkeiltä.
Poikkeuksena oikealla näkyvä Hansenin suojalakka,
joka pitää lakkauksen kunnossa tavallista pidempään.

Tänään inspiroiduin ja lakkasin kynnet Chanelin ruskealla lakalla; olisi kiva jos se kestäisi edes muutaman päivän siistinä. Kaikkeen me naiset kulutammekin aikaa, nyt kun asiaa alkaa tarkemmin miettimään :-)
P.S. Arvostan entistä enemmän mainos-/tuotekuvaajia, koska vaikka periaatteessa oli hyvä valo, oli kyllä todella haastava tehtävä saada edes tuon tasoinen kuva neljästä erimallisesta putelista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...