17.6.2013

Päivän asu ja pientä hehkutusta


Kun ulkona on +13C ja töissä aivan liian tehokas ilmastointi voi kesälläkin pukeutua kätevästi talvivaatteisiin. Kas näin!

Cosin toppi on villasekoitetta, eikä silti ollut yhtään liian lämmin. Toivottavasti valkoiset farkut sentään tasapainottivat asua hieman - ja katsokaa, miten hienosti olen sävyttänyt vitivalkoisen ihoni mätsäämään farkkujen kanssa :-)

Toppi Cos
farkkupaita Gap
farkut ja nahkakoru Filippa K
Pretty Ballerinas

Hehkutusta tulee siitä tunteesta ja tiedosta, että meillä on kaikki asiat tosi hyvin. Useimmiten ne ovatkin, mutta vähän liian harvoin sitä oikeasti pysähtyy edes hetkeksi nautiskelemaan ihan hyvällä omallatunnolla tilanteesta. Ja viittaan nyt sekä pieniin että isompiinkin asioihin, terveydestä ja henkisestä hyvinvoinnista materiaan ja vaikka kauniiseen kesäiltaan (tänään oli sateen jälkeen aivan upea ilta!). Olavi Uusivirtaa lainatakseni (ja ison kliseen kautta, pahoittelen): on niin helppoo olla onnellinen :-)

Tänään oli myös poikkeuksellisen kiva ratsastustunti - onnistumisen ja itsensä ylittämisenkin tunne on mieletön! Olin tosin työpäivän jälkeen niin väsynyt, että simahdin sohvalle ja meinasin myöhästyä koko tunnilta (ja väsytti edelleen niin paljon, että teki mieli jättää väliin...). Onneksi ehdin ja jaksoin, sillä nyt on tosi hyvä fiilis.

Toivottavasti teidänkin viikkonne on alkanut hyvin - kohti juhannusta ja kovaa!

8 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus! Ja asu on kiva - täällä myös on villavaatteet kovaa valuuttaa töissä ilmastoinnin pauhatessa; minulla on villasukatkin välillä jalassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kotona villasukat jalassa kesät talvet, kuuluu kotiasuun :-)

   Poista
 2. Onpa kiva asu. Täälläkin hyvin alkanut viikko ja juhannusvapaita odotellaan, ehkä vähän kampaaja aikaakin. Mukavaa tiistaita! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva postaus, oikein sai hymyilemään täälläkin! Töissä saa kyllä pukea reippaammin päälle ilmastoinnin posottaessa täysillä, mutta parempi niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, sehän on ihanaa että hyvä mieli leviää tätä kautta muillekin!

   Poista
 4. Hyvä, kun on kaikki hyvin! :)
  Tekee ihan hyvää välillä pysähtyä miettimään, että miten hyvin asiat ovatkaan.

  On tosiaan saanut taas kaivaa hiukan lämpimämpää päälle. Saapa nähdä miten juhannuksen ennusteet osuvat kohdilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todellakin, että juhannuksena olisi hyvä sää, sillä meidän kaikki suunnitelmat perustuvat ulkona olemiseen (golf, veneily ja mökkeily...)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...