27.6.2013

Päivän pilkullinen asu


Jos osaisin, lyhentäisin tämän hameen viitisen senttiä lyhyemmäksi. Oikaisin vähän ja käänsin vain vyötäröltä saman verran lyhyemmäksi - hyvin meni näinkin :-)

toppi Cos
hame Boden
sandaalit Zinda

Päivä oli niin kuuma, että tämä oli ihan maksimivaatetus näille keleille. Töissä pamahti ilmastointi mäsäksi, ja saimme väistellä katosta noroina valuvaa vettä loppupäivän. Nyt meillä on kotona ilmalämpöpumppu huutamassa, ja silti on melkoisen kuuma - ovathan nuo korkeat ikkunat aivan ihanat ja tekevät asunnostamme valoisan, mutta kyllä ne myös imevät lämpöä tänne sisään tuplamäärän!

YKSI työpäivä jäljellä, woohoo! En saanut maailmaa kaikista yrityksistäni huolimatta ihan valmiiksi, mutta onpahan sitten heinäkuun vika päivä paljon kaikkia askareita odottamassa :-) Ja paljon tuli tehtyäkin, joten jään oikein hyvillä mielin ja ylpeänä tiimistäni lomalle.

Lähdemme viikonloppuna veneilemään ja määränpäänä on heti rouheasti Maarianhamina; ihan suoraan emme suhaa sinne asti, vaan poikkeamme parissa, kolmessa vierasvenesatamassa ja omassakin saaressamme siinä matkan varrella.  Mies on puunannut ja putsannut venettä jo monta iltaa sillä välin kun olen itse ollut iltaisin ratsastuskurssilla, mutta tänään lähdemme vielä viemään tavaroita sinne ja järjestelemään niitä paikoilleen. Säilytystila on tosiaan niin kortilla, että täytyy miettiä tavaroiden sijoittelutkin mahdollisimman fiksusti - ei välttämättä kuuluu vahvuuksiini...

Ja nyt kapteeni huutaa jo, heippa!

12 kommenttia:

 1. Toivotan jo nyt sinulle ja perheellesi ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
 2. Jejejeeeee! Mä olen tänä kesänä niin fiilareissa loman alkaessa, kun työn vaihdosta johtuen pääsen aika helposta tilanteesta hyppäämään lomaan.
  Hieno tunne varmasti sullakin, että kaikki on taputeltu kasaan ennen lomalle jäämistä!

  Wautsi, purjehdus Ahvenanmaalle kuulostaa tällaisesta maakravusta aika ekstremeltä - turvallista matkaa teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman alku tuntuu - jos mahdollista - vuosi vuodelta vain hienommalta! Nauti nyt tuosta ainutlaatuisesta tilanteesta, ei sitä joka vuosi voi töitä vaihtaa :-D

   Huom! Me emme purjehdi, vaan ajamme moottoriveneellä - siinä on vissi ja merkittävä ero (purkkarilla en uskaltautuisi Suomenlinnaa pidemmälle). Silti jännittää :-)

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sinulle! Minä yritän vielä viikon kärvistellä töissä - ja ilmalämpöpumppu pauhaa täälläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tsemppiä viimeiseen puristukseen!

   Poista
 4. Onpas kaunis kokonaisuus, tykkään valtavasti!

  Täällä kärvistellään töissä vielä koko heinäkuu, joskin meillä onneksi toimii ilmastointi *koputtaa puuta*

  Oikein hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista arvostaa toimivaa ilmastointia :-) Kiitos lomatoivotuksista ja tsemppiä sinulle heinäkuuulle!

   Poista
 5. Ihanaa lomaa! Ahvenanmaa kuullostaa ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole käynyt Ahvenanmaalla ikuisuuksiin, mutta aika idyllisenä se on mieleeni piirtynyt - toivottavasti on sitä oikeastikin!

   Poista
 6. Ihanaa lomaa! Otathan sitten meille runsaasi kuvia venereissulta :)

  Ja asu on taas niin pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaan iPadin mukaan, joten blogi ei hiljene ainakaan ihan kokonaan edes venereissun ajaksi. Asukuvien puolesta voi olla vähän hiljaista, raitapaita & shortsit/farkut on aika nopeasti nähty... (ja miten mulla onkaan NIIN monta raitapaitaa?!)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...