25.7.2013

Bistro Sinne

Kyselimme etukäteen kavereilta missä Porvoossa kannattaa syödä, ja tosi moni oli sitä mieltä, että Bistro Sinne oli ainoa oikea valinta. Sinne, siis!


Lastenannos tuli kiitettävän nopeasti, me aikuiset napsimme sillä välin tätä hauskasti tarjoiltua näkkäriä:


Oma alkuruokani oli ilmakuivattua nautaa balsamicohyytelön, parmesanin, punajuuren ja punasipulin kera, aivan taivaallisen hyvää.


Miehen Toast Skagen oli aivan yhtä maukas.

Ja siihen loppuivatkin ruokakuvat, sillä ainoa lapsus muuten hyvässä palvelussa oli siinä, että pääruokien valmistuminen kesti hieman pitkään - niinpä kun saimme annokset eteemme (nieriää ja BBQ-possua), en muistanut kuvata vaan aloin heti syömään. Hyviä olivat nekin ruoat! 

Ja ruokien myöhästyminen hyvitettiin muuten ihan spontaanisti ylimääräisellä viinikaadolla, joten se oli helppo antaa anteeksi :-)

Kaiken kaikkiaan Sinne oli todellakin kaikkien kehujensa arvoinen, ja suosittelen lämpimästi poikkeamaan, jos olette muutenkin viehättävässä Porvoossa visiitillä!

6 kommenttia:

 1. Moni on tuttavani on myös kehunut Sinneä. Itse en ole kokeillut. Olen niin tapojeni orja, että jos haluan syödä hyvin Porvoossa menen aina Vanhaan Laamanniin. Ja aina on tapauksessani noin joka toinen vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin Porvoossa viimeksi kolmisen vuotta sitten, mutta veikkaisin, että tuon veneen myötä siellä tulee jatkossa käytyä vähintään kerran kesässä - reitti sinne oli nimittäin tosi kaunis.

   Poista
 2. Tätähän ei kysytty mutta, jos joku kaipailee hyvää kahvilaa/lounaspaikkaa Porvoossa niin torin laidalla oleva Cabriole on aivan ihana paikka. Hyvät suolaiset piiraat ja ihanat kakut! Näytti siellä olevan arkisin ainakin buffetlounas mutta suolaiset piiraat ovat vieneet aina voiton kohdallani.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä kysytty, mutta kiitos vinkistä :-) Täytyy käydä ensi kerralla katsastamassa!

   Poista
 3. Hyvän näköinen annos:P Mulle tuo alkuruoka olis kyllä ollut pääruoka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oli vasta alkuosoittoa - tosin mut sai vieritellä ravintolasta takaisin veneelle, joten ehkä vähän vähemmälläkin herkuttelulla olisi kieltämättä pärjännyt :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...