21.7.2013

Heppajuttuja

Tulimme eilen vihdoinkin kotiin (ihanaa! tilaa! omaa aikaa!) ja intensiivisen pyykinpesun lomassa olemme ehtineet tekemään kaikkea muutakin kivaa.

Poikani kävi aikoinaan (ehkä 6-vuotiaana) minialkeiskurssin, eli ihan pikkuisille tarkoitetun tutustumiskurssin, jossa pääsi talutettuna harjoittelemaan ratsastuksen alkeita. Hän ei kuitenkaan innostunut lajista sen erityisemmin, joten jatkoa kurssille ei enää seurannut - taloudellisesta näkökulmasta on ihan hyväkin, että minä olen perheemme ainoa lajin harrastaja...

Tänään houkuttelin hänet kuitenkin Fagerängin issikkatallille talutusratsastukseen (minä talutin), ja se olikin selvästi ihan mieluisa kokemus, sillä juttua puolen tunnin pyrähdyksestä riitti isälle kerrottavaksi varsin yksityiskohtaisella tasolla :-)

Olin aluksi ajatellut, että olisimme päässeet ratsastamaan kaksi päällä, mutta valitettavasti yhteispainomme ylitti sallitun rajan, ja jouduin siis talutushommiin ihan maasta käsin. Heppamme oli tosin säyseä kuin koira - tai itse asiassa käveli kauniimmin kuin omani! -joten pääsin ihan helpolla.


Ja katsokaa, miten suloinen, viikon ikäinen varsa siellä oli:


Eikö olekin söpö?!

Lounaan ja päikkäreiden (lomaylellisyyksiä!) jälkeen lähdimme vielä miehen kanssa pelaamaan golfia. Onneksi pelasimme vain puolikkaan, niin huonosti peli TAAS sujui - kolmen viikon pelitauko ei ainakaan tehnyt hyvää svingilleni... No, onneksi en tee sitä ammatikseni ;-)

Golfin jälkeen lähdin vielä sushille ja ruokaostoksille Isoon Omenaan, joka ei tietenkään ollut auki enää klo 19.30 - miksi muuten kaikki kaupat sulkevat ovensa niin aikaisin, kun kesällä olisi kerrankin mahdollisuus vähän revitellä ja shoppailla iltamyöhäiselläkin?! Jouduin siis tyytymään lähi-Alepaan ja olin niin tajuttoman nälkäinen, että harkitsin tosissani suklaapatukan syömistä jo ennen kassalle pääsyä. En kuitenkaan tohtinut tehdä sitä, sillä olisin joutunut tuntemaan muiden asiakkaiden paheksuvat katseet selässäni antaessani pelkkiä tyhjiä käärepapereita kassaneidille - eikös se ole yksi yhteiskuntamme törkeimpiä tekoja, ylitse ympäristön saastuttamisen ja väkivallan tekojen?! Näin olen Vauva-lehden keskustelupalstalta ymmärtänyt :-)

Viikko vielä/enää lomaa jäljellä, kylläpä on kulunut aika nopeasti! Tänään huomasin ajatusten harhailevan työasioihin pari kertaa, mikä ei ole oikein suotavaa... Syksy alkaa hurjalla rytinällä, joten olisi hyvä pitää vielä tämä viimeinen lomaviikko mahdollisimman stressivapaana - täytyyy varmaan pysyä kiireisenä! Ja siitä puheen ollen, yksi pyykkikasa odottelee yläkerrassa vielä vuoroaan, joten heippa ja huomiseen!


Posted via DraftCraft app

6 kommenttia:

 1. Työasiat pois mielestä vaikkei se helppoa olekaan! Ihanan retken olette tehneet, hepat ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveisiä vain toimistolta, nyt ainakin sain työasiat 100% mieleen... No joo, ihan vapaaehtoisestihan minä tänne tulin ja nyt ainakin tiedän, että kaikki on hyvin -ja voin siis lähteä vielä viikoksi lomalle takaisin :-)

   Poista
 2. Ihania heppakuvia! :) Itse kuvailin myös sunnuntaina maaseutukierroksella hevosia ja erästä varsaa, on ne niin kauniita eläimiä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja yleviä eläimiä - vielä kun oppisi myös ratsastamaan niillä kauniisti ja ylevästi...

  VastaaPoista
 4. Kiva kun sait nuoren herrankin ratsaille! Minä joudun vielä pari vuotta odottamaan että Olivian uskaltaa lykätä pollen kyytiin, mutta kyllä siitä vielä hevosnainen äitinsä lailla tehdään :)

  Minullakin on issikkaratsastusta tiedossa, parin viikon päästä kaverin polttareissa päästään Vierumäelle pienelle issikkavaellukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, toivottavasti teille osuu sopivat kelit - ei siis liian kuumaa tai kylmää :-) Jos mulla olisi tytär, ei olisi edes olemassa sellaista vaihtoehtoa, etteikö ratsastaisi, mutta pojan kanssa on vähän eri...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...