15.7.2013

Ravintola- ja viinisuositus (Naantali)

Valborg on Naantalissa niin keskeisellä paikalla, ettei sitä voi missata. Sijainti ja atmosfääri olivat paikan parasta antia; meidän koko kymmenhenkinen seurue söi pizzaa, joten voin vain kertoa niiden olevan tosi hyviä :-) (Joo, My Fitness Pal -applikaatio on myös kesälomalla...).


Ihania yksityiskohtia ja hienoja, vanhoja esineitä, joita lapsetkin jaksoivat bongata ja ihmetellä. Ja kahvikin oli hyvää :-)

Se viinisuositus on jo esiintynyt monilla listoilla, joten ehkä Kung Fu Girl on jo useimmille tuttu? Silläkin uhalla - se oli niin hyvää, että halusin kertoa juoneeni sitä ;-)


Olemme nyt olleet pari viikkoa reissun päällä ja viikko olisi vielä edessä. Kaikki on mennyt tosi (yllättävän!) hyvin, ja ilokseni olemme tavanneet eri satamissa lukuisia tuttavia ja ystäviä - osan "tarkoituksella" ja osan iloisina yllätyksinä. Aikatauluttomuus on myös aivan parasta: meillä ei ole mitään sovittuna, eikä mikään kiire mihinkään. Jos sää näyttää huonolta, jäämme vielä satamaan ja lähdemme liikkeelle vasta seuraavana päivänä (kuten Maarianhaminassa kävikin). Minä olen toistaiseksi ainoa veteen (osin vain) molskahtanut, eikä mustelmia pahempia vammoja ole kenelläkään; niidenkin osalta juuri minulla on ne kaikkein muhevimmat, niitä löytyy kaikissa sateenkaaren eri väreissä ympäri jalkoja.

Silti ajatus kotiin palaamisestakin kutkuttaa jo. Olisi kiva päästä omaan suihkuun, sohvalle ja sänkyyn ja valita päivän vaatteet jonkun muun kuin käytännöllisyyskriteerien sanelemana. Poikakin kaipaa jo kaverereitaan, vaikka tuollahan hän parasta aikaa kalastaa uusien frendiensä kanssa; ahvensaldo on kuulemma kolmekymmentäyksi.

Tässä vaiheessa voin kuitenkin jo ihan varmuudella (ja miehen erittäin suureksi helpotukseksi) sanoa, ettei tämä jäänyt yhden kesän villitykseksi. Ensi kesänä varustaudun Muston köysihanskoilla ja parilla uudella Pelle P:n hupparilla.

Aurinkoa päiväänne!

Posted via DraftCraft app

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...