18.7.2013

Kerta kiellon päälle

En voinut vastustaa näitä DVF:n löytöjä, joten nekin ovat nyt UPS:n kyydissä matkalla Suomeen.


Mekko ei ole DVF:n kietaisuklassikko, koska ne vain eivät sovi vartalolleni - tiedän sen hyvin, koska olen tilannut niitä useamman ja joutunut aina palauttamaan ne.


Tätä toppia olen ihastellut moneen otteeseen ja harkitsin tilaamista ihan normaalihintaisenakin - todella siis toivon, että se olisi yhtä ihana, kuin miltä kuvittelen sen päälläni näyttävän... Ja että lämpimät kelit jatkuisivat vielä elokuussakin töihin palattuani.

Meillä on vielä/enää pari matkapäivää jäljellä; en ole tainnut koskaan olla missään reissussa näin pitkään! Käymme vielä moikkaamassa yhdet kaverit heidän mökillään, mikä on tosi hauska lopetus ja kruunaus tälle saaristoturneelle, sillä he asuvat ulkomailla, emmekä näe kuin kerran, pari vuodessa. Lauantaina olemme sitten vihdoinkin kotona ja voitte uskoa, että teen ihan mistä tikusta tahansa asiaa päästäkseni ihmisten ilmoille mekossa ja korkkareissa!!

Posted via DraftCraft app

6 kommenttia:

 1. Ooo, ihania! Molemmissa on tosi kaunis kuosi. Minä olen metsästänyt vuosikausia yhtä DVF:n mekkoa, joka on melko vanhasta mallistosta. Ihastuin siihen kerran vanhassa Voguessa (vihreä kietaisumekko valkoisella lehtiprintillä) ja käyn säännöllisesti kurkkimassa ebayssa josko joku oman vanhansa olisi laittanut myyntiin. Pari kertaa niitä on sieltä löytynytkin mutta aina ollut väärä koko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun vintagemalli kuulostaa hienolta, eiköhän se joskus vielä osu kohdalle!

   Poista
 2. Oi ihania! Etenkin tuo toppi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, malli myös mielestäni jänskä :-)

   Poista
 3. Wau mikä reissu, en ihmettele jos mielessä häämöttää jo oma koti mukavuuksineen. Hyvä, ettet ole päässyt ihan täysin shoppailusta vierottumaan. :-D

  Mukavaa kotimatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan jännittää päästä kotiin, eikä varmaan tee muutamaan päivään mieli lähellekään venettä...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...