7.3.2014

Gaalailemassa


Tämä Cosin mekko on ollut niin nappiostos
- nyt pitäisi äkkiä löytää yhtä hyvä ja kiva ja mulle
sopiva uusi mekko, etten olisi aina
samoissa rytkyissä!
Eilen oli taas edustustilaisuus, joka oli tällä kertaa varsin riehakkaaniloinen gaalailta - ei ollenkaan sieltä pahemmasta päästä iltamenoja, siis. Ja todisteeksi illasta jäi vain tämä hämyinen kuva, jonka tajusin napata vasta yön pikkutunneilla päästyäni kotiin - rankkaa duunia ja pitkää päivää taas :-D

mekko Cos
kengät Miu Miu

Gaalassa syötiin, juotiin, jaettiin palkintoja ja minglailtiin kiivaasti (ilma oli aivan sakeana poskisuukoista!). Kuten kaikki hyvät illat, päätin sen tanssilattialla (auts auts auts!) ja kun kello löi kaksitoista, liukenin paikalta hissukseen - ja ajelin omalla autolla kotiin.

Ei ollut ihan eka kerta, kun olen autolla liikenteessä, ja jatkossa taidan suosia maltillisen juhlinnan tapaa vieläkin useammin. Monestakin syystä: ei tarvitse jonottaa taksia tai jutella dorkan taksikuskin kanssa (on niitä kivojakin joskus!), voi lähteä heti kun haluaa, ei tule tehtyä mitään hiprakkaisia tyhmyyksiä (ei ole onneksi ollut mikään suuri ongelma elämässäni sitten opiskeluvuosien), eikä tarvitse aamulla kärsiä päänsärystä ja heikosta olosta vähimmässäkään määrin. Kaupan päälle saa vielä aimo annoksen ylimääräistä reippautta ja hyvää mieltä kun tietää, että olisi voinut olla oikein isosti viihteellä, mistä olisi tietysti seurannut kaikkia yllämainittuja ikävämpiä seuraamuksia.

Yöunet jäivät silti vähän vähälle, joten passaan illaksi suunnittelemani joogan, ja keskityn täysillä kotona olemiseen. Huomenna meille tulee vieraita, joten siivotakin pitää, eikä koirakaan varmaan pistäisi pahitteeksi vähän pidempää lenkkiä. Hauska viikonloppu on siis tiedossa, toivottavasti teilläkin!

14 kommenttia:

 1. Tosi nätti tuo COSin mekko sinun yllä. COSilla on monesti kivoja mekkoja ja niissä parasta taskut ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään taskuista, mutta joissakin Cosin malleissa ne ovat olleet ihan oston este, koska ovat jääneet niin tönkösti töröttämään, jolloin mekko ei laskeudukaan kauniisti.

   Poista
 2. Tuo mekko on kaunis - ja nuo kengät. Auts - voi, kun voisi vielä tuollaisia käyttää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts se oli mullakin, mutta noi on vaan mun mielestä niin nätit, että aina välillä kestää kärsiä ;-D

   Poista
 3. Voi miten kaunis kokonaisuus, mekko on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olenkin käyttänyt sitä tosi usein!

   Poista
 4. Pakko vinkata – sain juuri tietää, että Uniqlo toimittaa nyt myös Suomeen. Muistelen, että olet saattanut kaivata tuota mahdollisuutta joskus...

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu! Kerran kyselin mistä olet hankkinut sen ihanan mustan pitsimekon. Ne oli silloin loppuunmyyty jo kun omaani menin tilaamaan. Et sattumoisin halua myydä omaasi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi,
   mulla oli se mekko ekaa kertaa päällä vasta ihan vähän aikaa sitten (http://huesofblack.blogspot.fi/2014/01/viralliset-kevatkauden-blogikukat-ja.html), enkä kyllä millään raaski luopua siitä. Sori! Nyt en ole katsastanut Jaegerin uutta mallistoa, mutta sieltä voisi löytyä joku samanhenkinen?

   Poista
 6. On kyllä kaunis mekko! Mäkin haluan tuommoisen ihanan luottomekon, pelastaisi monelta vaatekriisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole unohtanut sun upeaa punaista iltapukua siellä Linnan pihalla! Mutta joo, juhlava pikkumusta on kyllä erittäin tarpeellinen vaate!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...