30.3.2014

Heräteostoksilla

Lähdin "asioille", eli ruokakauppaan ja Postiin (ne Hai-saappaat odottivat noutoa), mutta jotenkin siinä kävi niin hassusti, että tulin samalla reissulla sovittaneeksi ja ostaneeksi nämä uudet korkkarit. Edelliset toivekollaasiini ovat olleet täynnä joko ihan matalia tai korkeintaan mid-heel-korkuisia kenkiä, mutta näissähän on taas ihan kunnon kymmensenttiset! Ja, kuten kuvasta näkyy, kengät ovat Guessin, mikä ei todellakaan kuulu normaalisti brändivalikkooni.

Voisiko tuon kannan kultaisen G-kirjaimen tulkita vahingossa Gucciksi Guessin sijaan?!

Mutta kun nämä nyt istuivat jalkaan tosi hyvin ja maksoivatkin 20% alennuksen jälkeen vain reilun satkun, en pystynyt välttämään kiusausta - ja ainahan sitä tarvitsee perusmustia korkkareita! Mikäs kiire tässä sitä paitsi on mitään keväisempää hankkimaan, kun ensi viikolle luvattiin taas kiristyviä yöpakkasia :-(

Innokkaimmat puutarhurit odottavat (somepäivitystensä perusteella) jo sormet syyhyten uuden kevään kuopsutus-ja istutuspuuhia, kun taas minä uusavuton lähinnä ahdistun ajatuksesta; ompelisin mielummin vauvan potkupuvun ilman kaavoja kuin lähtisin taas Plantageniin haahuilemaan niiden loputtomien lannoite- ja multapussien äärelle. Yleensä poistun sieltä pelkkä tulppaanikimppu kädessäni, koska en vain hahmota, mitä minun oikeasti pitäisi hankkia, enkä koskaan onnistu saamaan kunnon palvelua tai asiantuntevaa neuvonta. Sinänsä sääli heidän kannaltaan, sillä minähän ostaisin vaikka mitä, kunhan joku vain lastaisi kärryyn/ osoittaisi hyllystä kaiken tarvittavan! Meidän piha siis rapistuu vuosi vuodelta, hitaasti mutta varmasti, vaikka yritänkin [kauniina aurinkoisina päivinä] siellä kyllä vähän hääräillä. Jos joku osaisi neuvoa jonkun hyvän nettipalvelun, josta saisin tarpeeksi yksinkertaista opastusta tähän asiaan, olisin tosi kiitollinen!

Tänään aloitan kuitenkin siitä, että vien vihdoinkin kaikki talviurheiluvarusteet varastoon ja tuon fillarit pihalle. Koiran lenkittäminen pyörällä on tosi kätsää, ja nyt se on taas pitkästä aikaa mahdollista. Toki vielä parempi vaihtoehto olisi se, että itsekin juoksisin (ja siihen pyrin!), mutta kun aina ei vain jaksa/pysty/ehdi  - koirallehan se on ihan sama, kumpaa tapaa käytetään. Yritän myös illemmalla hotjoogata niskajumini pois, ja mies tuossa odottaa malttamattomana Stockalle lähtöä (aika harvinaista ainakin meillä, että mies on mankumassa shoppailemaan!), joten onhan tässä sopivasti puuhaa yhdelle [lepo]päivälle. Hienoa sunnuntaita teillekin!

14 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja ajattomat kengät. Mulle 10 cm korko on ihan liikaa, pää keikkuu sitten 190 sentissä :) Mutta on mulla sentään muutamat 8 sentin korot.
  Mä olen päättänyt lopettaa heräteostokset. Mun vaatteet eivät enää mahdu vaatekaappiin, vaan niitä jokapuolella ja miehen mukaan myös kenkälaatikkoja ajelehtii ihan liikaa tässä talossa. Syytä olisi kyllä nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain. Kesäkuussa kutsuu Barcelona ja syyskuussa Milano. Kykenisiköhän sinne asti lakkoilemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania reissuja tiedossa, mahtavaa! Mäkin tässä mukamas himmailen sitä Nykin reissua odotellessa, mutta pakko on nyt pystyä luopumaan paljon isommalla kädellä vanhoista vaatteista, jos kerran koko ajan roudaa uutta sisään. Hmm..varaanpas tästä samantien kirppispöydän itselleni! Ja olen kieltämättä itsekin vähän lirissä noiden kenkälaatikoiden kanssa...

   Ja mä olen noilla kengillä sitten huimat 170 cm ;-D

   Poista
 2. Kauniit kengät - ja sortuisin minäkin, jos tuollaisia vielä pystyisin käyttämään. Ja olen toki sortunutkin - tuolla niitä kaapeissa vielä on muutamat jäljellä - käyttämättöminä;) Tuollaisten kanssa minä olisin sitten sen 180 cm ja rapiat päälle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö raaski laittaa kiertoon niitä aarteitasi - vai säästätkö jälkipolville? Itselläni ei tyttäriä ole, enkä oikein usko, että miniä olisi kovin kiinnostunut anoppinsa kengistä - ehkä lapsenlapset sitten silleen museomielessä :-)

   Poista
  2. Minä onneton kuvittelen, että vielä joskus niillä tanssahtelen;) - kai se on käytävä se vaivaisenluuleikkaus teettämässä...

   Poista
  3. No siinä tapauksessa pidän peukkuja sille, että viiletät vielä korkkareissa tanssilattian halki ihan lähiaikoina :-)

   Poista
 3. Tuollaiset tarvitsen, siis ihan oikeasti : ) Kiitos vinkistä, koska Guess ei tulisi minullekaan ensimmäisenä mieleen mustia korkkareita lähtiessäni metsästämään. Hotjooga, mutta oletko ikinä kokeillut saunajoogaa. Jooga ei oikein ole minun lajini, mutta saunassa (minulle niin rakkaassa paikassa) se voisi mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin merkin vasta kun olin laittamassa kenkää jalkaan - en olisi osannut kyllä kävellä Guessin luo, mutta onneksi kävi näin!

   Ja ei, en ole koskaan joogannut saunassa, mutta venytellyt kyllä - melkein sama :-) Tänään se 35C lämpö tuntui ihan saunan kuumuudelta...tosi rankka tunti!

   Poista
 4. Tohon sun puutarhaprobleemaan on selkeä ratkaisu. Olet asioinut väärässä puljussa! Menepä Muhevaiseen ja jo alkaa rulettamaan. Sieltä saa asiantuntevaa palvelua ja tarjonta on hieman toista kuin Plantagenissa.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmaan oikeassa, täytyy yrittää etsiytyä asiantuntevampiin käsiin seuraavaksi!

   Poista
 5. Klassisen tyylikkäät popot, hyvä ostos vaikkeivät Guccit olekaan :)

  Minä taas olen niitä sormet syyhyten istutuspuuhia odottelevia, tulevan viikonlopun puutarhamessuilla ekana jonottamassa sisäänpääsyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You kreizi woman! (Tule meillekin pihahommiin, jooko?)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...