24.3.2014

S/S Moodboard by me

kuvat: Marie Claire, In Style, Flare, Glamour, Red

Olin viikonloppuna vielä verrattain, öh, voipunut [huikeanhauskan] Levin reissun jäljiltä ja vietin koko eilisen päivän tallennettujen tv-ohjelmien ja iPadin naistenlehtien seurassa (perheen miehillä oli onneksi paljon omaa ohjelmaa, joten sain löhöillä rauhassa). Napsin siinä lukiessani kuvia, jotka viehättivät erityisesti - ja tuntuivat myös olevan toteuttamiskelpoisa ja tarpeeksi "minua".

Ehkä eniten yllätyin noista kukkakuoseista, joihin en ollut tajunnut mieltyneeni noin vahvasti - mutta pakkohan nyt jotakin trooppisenkirjavaa on löytää, kun kerran alitajuntani niitä minulle suosittelee! Samoin tuo "yksi kuosi päästä varpaisin" -tyyli oli vahvasti edustettuna, ja sellainen combo on nyt ihan hankintalistani kärkisijoilla. Saatan jopa onnistua yhdistämään ne molemmat, jos pukeutuisin kokonaan kukkakuosiin :-)

Joko olette muuten vaihtaneet kevyempiin kenkiin? Itse lompsin vielä nilkkureissa, vaikka niin polttelisi jo sovitella korkokenkää tai ballerinaa jalkaan... Kamalia yöpakkasia on luvassa vielä ainakin viikoksi eteenpäin - ei enää ollenkaan jaksaisi moista. Olen myös lopenkyllästynyt pesemään koiran jokaisen pikkulenkinkin jälkeen, joten mulla on monta syytä toivoa ja odottaa kuivempia ja lämpimämpiä kelejä.

Havahduin myös tänään siihen, että Q1 (vuoden eka neljännes, siis) on ensi viikolla jo ohi - tätä asiaa ei varmaan tarvitse sen kummemmin muille kvartaalitalouden kurimuksessa eläville selittää, mutta jos joku sattuisi tekemään töitä hieman maltillisempien aikataulujen mukaan, niin neljännes vuodesta merkitsee sitä, että monta projektia olisi pitänyt jo saada maalin tai ainakin hyvää vauhtia työn alle. Meillä suunnitellaan toisaalta jo ensi vuoden kevättä, ja samalla pitäisi jaksaa pitää fokus myös näissä lähitulevaisuuden asioisssa, mistä tulee aina välillä vähän jakomielinen olo - mutta kivahan se on tietää, etteivät työt lopu ihan heti kesken ja aikahan on rientänyt vain siksi, että on ollut niin kovin hauskaa :-D

Seuraavaksi riennän kotiin, jotta ehtisin ottamaan pikkutorkut ennen illan ratsastustuntia. Aurinkoa iltapäivääsi!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja pomintoja, varsinkin tuo ekan kuvan hame on oikea herkku! Saman kuosin yhdistelyä päästä varpaisiin olen itsekin katsellut, mutta mulla on tällä hetkellä niin voimakkaat "hippivibat" että tyydyn ihailemaan muiden päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisikö ostaa pois? Sun hippilook on kyllä ihan sua :-)

   Poista
 2. Nuo pointed toe-kenkulit on aivan ihanat! Ja kukkia on tullut ihailtua ja katseltua...mutta luulen että tällä mamoilijalla se jää katseluasteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ottaisin ihan kaikki noi kengät, vaikkei ekstratilaa olekaan... Ja hei, rohkaistutaan yhdessä tuohon kukkakuosiin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...