20.5.2014

Kotitoimistoasu

Palasin taas päättömälle linjalle...
Siivoustakissa ja kotimekossa on jotenkin samaa klangia, vai mitä?

Tällaisessa [uudessa] Cosin kotimekossa nyt aloittelin työpäivääni; päätin jäädä aamupäiväksi kotitoimistolle hommiin, koska täällä ei ole mitään ylimääräisiä häiriötekijöitä viemässä huomiotani Tärkeiltä Asioilta. Ja vähemmän merkittäviltä jutuilta, joita en ole yksinkertaisesti saanut hoidettua... Keittelin juuri ekat kahvit ja olen jo ehtinyt vastaamaan aika moneen roikkumaan jääneeseen sähköpostiin; sitä myötä, kun inbox tyhjenee, kevenee myös mieli.

Tästä työrauhasta on kiittäminen niitä työkavereita, jotka peruivat aamulle merkityt kaksi palaveria aivan viime tingassa - kyllä se niin on, että usein peruutettu palaveri on kuin pieni arjen lahja :-)

Jos voisin, siirtäisin toimiston vielä tuonne takapihan puolelle, mutta valitettavasti tietokoneen ruutua on niin hankala tihrustaa auringonpaisteessa, että se jää tekemättä - kahvitaukoni aion kyllä viettää kansituolissa koiran kanssa!

Tehokasta työpäivää teillekin, heippa!

6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, voisin ostaa tuollaisen itsellenikin :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi miten mukavanoloisennäköinen (hui mikä sanahirviö) mekko!

  Mulla oli eilen etäpäivä, kävin aamupäivällä kampaajalla, ja loppupäiväksi roudasin konttorin terassille. Siinä oli sen verran varjoa että läppäriä pystyi käyttämään, mutta kuitenkin niin ihanan lämmin. Loppukesä etänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän pelkään että koko loma menee osin etätöitä tehden... paree olla Turun saariston satamissa hyvät yhteydet!

   Poista
 3. Mä en tajua - en ikinä löydä COSista mitään kivaa ja sä saat kaiken sieltä hankitun näyttämään ihan helvetin hyvältä! Triljoonaepistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kerrankin näin päin, sillä mulla on esim. kirpparien ja alennusmyyntien suhteen aivan onneton karma ja vainu, enkä ikinä löydä mitään kivaa, vaikka kaverit bongaavat aivan uskomattomia löytöjä suoraan nenäni edestä. Mutta kieltämättä mun ja COSin astraalimerkit sopivat jotenkin hyvin yhteen.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...