23.5.2014

Välitsekki

Vichyn "100 päivää 100 naista" -kampanja on jo reilusti yli puolenvälin, ja ajattelin että nyt on hyvä hetki tehdä lyhyt välitsekki.

Olen käyttänyt kuvissa näkyviä tuotteita helmikuusta asti erittäin uskollisesti - enkä ole juuri muita osannut kaivatakaan. Tai siis tarvitakaan, kaivannut olen. Olen normaalisti aika maaninen kosmetiikan sekakäyttäjä, ja koska pelkäsin kovasti sitä, etten pystyisi sitoutumaan 100% vain näihin minulle suositeltuihin tuotteisiin, tyhjensin projektin alkaessa koko vessan peilikaapin,jotta hairahduksen riski olisi mahdollisimman pieni. Vähän monotoniselta tämä täysuskollisuus on kieltämättä tuntunutkin, ja se on varmaan ollut projektin vaikein asia (eikä siis kovin vaikea tämäkään).

Vichy oli jo ennestäänkin tuttu useammankin tuotteen kautta, ja siksi uskalsin ylipäätänsä lähteä koko hommaan edes mukaan. Lisäksi kampanjan lupaus "omasta ihanneihosta" tuntui tarpeeksi realistiselta. Tuotteet ovat onneksi olleet oikein mieleisiä, joten ilohan näitä on ollut käyttää (ja varmasti olisin jättänyt homman kesken, jos en olisi ollut vakuuttunut näiden tehosta)!
Yllä "päätuotteet", eli Idéalia-sarjan koko repertuaari: BB- voide, silmänympärysvoide, päivävoide sekä seerumi. Seerumia (jonka ostoa muuten suunnittelin jo viime vuoden lokakuussa) lotrasin kaikkein avokätisimmin, sillä se loppui ihan ensimmäisenä ja ehdin jo kaipaamaan sitä niiden parin päivän ajan, jotka jouduin kärvistelemään ilman. Se tuoksuu ihanalta, levittyy ja imeytyy hyvin ja yksinkertaisesti tekee ihosta kauniin.

Tujumpaa (pyöreä purkki) voidetta olen käyttänyt joka ilta ja aamuisin aina silloin, kun iho on tuntunut sitä tarvitsevan. Voide imeytyy hyvin ja lupaa "silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta heleän"Tämän se on myös tehnyt (yhdessä seerumin kanssa), sillä ihoni näyttää omasta mielestäni tosi hyvältä. Otin kyllä helmikuussa "ennen"-kuvia kasvoistani ilman meikkiä, mutta kesken kaamoksen oli niin vaikea löytää hyvää luonnovaloa, ettei niistä kuvista oikein ole mihinkään ja joudun siis turvautumaan tässä arvioinnissa ihan pelkkään mutuun.

BB-voide sopii jopa minunkin erittäin vaalealle iholleni, mutta ihan lempparini se ei ole, sillä en koskaan osaa laittaa sitä oikeaa määrää ja lopulta sitä onkin sitten epämukavan paksu kerros, joka saa muutaman tunnin jälkeen ihon tukkoisen tuntuiseksi. Mutta plussaa SPF:stä, jota kaipaisin muihinkin voiteisiin.

Tässä pienemmässä kuvassa on muita käyttämiäni tuotteita, jotka nekin ovat vakuuttaneet, joten tässä niistäkin muutama sana:
Aqualia Serum on superkosteuttava seerumi, jota tekee mieli käyttää aina ulkoilun ja erityisesti auringossa olon jälkeen, tai kun iho muuten vain tuntuu ekstrakuivalta.

Liftactiv -silmänympärysseerumi on aivan huippu. Jos olen kehunut muita tuotteita, niin tätä ylistän! En nimittäin ikinä olisi uskonut, että mikään tuote oikeasti saisi ripseni pidemmiksi tai vahvemmiksi, mutta tämä seerumi on sen todella tehnyt, joten tätä suosittelen ja fanitan! Käytän seerumia aamuin illoin, ja kun muistan/jaksan, olen vielä lisännyt päälle tuota Idéalian silmänympärysvoidettakin - ei varmaan ole pahitteeksi hoitaa silmänympärysihoa mahdollisimman tehokkaasti...

Putsareista kirjoittelin jo täällä, joten ei niistä nyt tässä enempää - muuta kuin että kivoja ja riitoisia ovat nuokin.

Kaiken kaikkiaan olen ollut tosi tyytyväinen käyttämiini tuotteisiin - jotka ovat olleet ihan selkeästi "just what the doctor ordered". Ja on varmaan ollut vain hyväksi rauhoittaa se alati vaihtuva kosmetiikkarumba käyttämällä näin pitkään vain näitä muutamaa tuotetta. Lisäksi Vichy on järjestänyt koko projektin oikein mallikkaasti: testiryhmä on mm. saanut erilaisia ihonhoitovinkkejä pitkin matkaa, ja osallistujien oli myös mahdollista kysyä Vichyn asiantuntijoilta kysymyksiä puhelimitse tai sähköpostitse useampaan otteeseen - erinomaista palvelua siis vielä kaupan päälle!

Voit tehdä oman tuotesuosituksesi täällä ja lukea meidän projektiin osallistuvien kokemuksia täällä.


5 kommenttia:

 1. Minulla on myös käytössäni Vichyn-tuotteita. Tehokkaita ja laadukkaita :)

  VastaaPoista
 2. Tuota silmänympärysseerumia on ollut tarkoitus kokeilla - onko siinä kovin tuju tuoksu?
  Itse käytin aikoinaan Vichyn BB-voidetta pitkään - oli aikoinaan ensimmäinen antiage -ominaisuuksilla varustettu BB-voide, mutta siitä puuttui SPF, joten siirryin muiden merkkien pariin. Silti - edelleen kaipailen sitä välillä, sillä voide, jonka väri sulautui ihoon kuin ihoon, oli yksi parhaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuoksuu, mutta mielestäni ei kovin vahvasti tai häiritsevästi (kuten ei mikään muukaan noista Vichyn tuotteista), koska en ole osannut kiinnittää siihen huomiota.

   Poista
  2. Perun puheeni: ei tuoksu ollenkaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...