4.5.2014

Mallin mukaan

Atterley Roadin newsletterissä oli erilaisia bomber-yhdistelmiä, joista tuo kakkonen pisti erityisesti silmään, sillä siinä sattui olemaan parikin juuri AR:lta tilaamaani uutta lempparia: Sam Edelmanin leotossut ja Selected Femmen valkoinen bomber. Oli kerrankin helppo kokeilla mallin mukaan pukeutumista, kun kaapista löytyi kaikki tarvittava (farkut Gap ja toppi Esprit): 

En olisi itse kekannut yhdistää tuota raitapaitaa noiden kenkien kanssa, mutta tykkään kyllä, nyt kun näin sen livenä. Täytyy useamminkin kokeilla ottaa mallia muualta, etenkin silloin kun omaa inspistä ei ole :-)

Tämä sateinen sunnuntai on  ollut villiä asukuvailua lukuunottamatta varsin rauhallinen. Lähdin sentään pitkästä aikaa lenkille, ja kirosin alkuvuoden laiskuuteni ja flunssani moneen kertaan, niin takkuista juokseminen oli: sykkeet pompsahtivat heti yli 160, joten jouduin kävelemään kaikki mäet ylös ja muutenkin hissuttelemaan aina välillä - koiran kanssa omat tauot voi onneksi helposti naamioida koiraa varten tehdyiksi pausseiksi. Ei näytä niin nololta :-) Jospa se tästä taas lähtisi pikkuhiljaa, sillä on kyllä ollut juoksemista ihan ikävä! Ja kun telkkarista sattuu juuri nyt tulemaan Suurin pudottaja, ei ole motivaatiostakaan pulaa (miten VOI olla BMI yli 70?!)...

12 kommenttia:

 1. Leopopot mulle kans! :D Tuo asuun kun asuun sitä jotain.m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, odotan innolla, että tulisi taas tarpeeksi lämmintä sukattomia kelejä varten!

   Poista
 2. Ihan ok... mun mielestä liian laatikkomaiset yläosat eivät pue sinua kovin hyvin (niin kuin ennenkin ole sanonut).
  EvaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla oikeassa, mutta näillä mennään :-)

   Poista
  2. Hyvä, minähän en sinun vaatteissa kulje :)
   EvaK

   Poista
 3. Jesh, tosi kiva yhdistelmä! Hyvin toimii leo ja raita samassa asussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihailen kyllä muiden päällä ja muotikuvissa tuollaisia yhdistelmiä, mutta itse olen vähän huono kokeilemaan noin roiseja juttuja.

   Poista
 4. Hei mitä tykkäät noiden leojen istuvuudesta? Meikähän haaveili niistä kanssa, mutta olin ihan liian hidas. Mitä tuumaat kokoluokasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettisivuilla jo sanottiin, että "run large", mikä piti ihan paikkansa: tilasin 38-kokoiset, vaikka jalka on oikeasti 38,5-39 ja ihan hyvin mahtuvat. Ja hyvä niin, sillä ei ollut muuta koko enää jäljelläkään :-)

   Poista
  2. Kiitos! Nän arvelin myös :) tilasin nyt sitten viimein omanikin, tosin rapakon takaa, kun kaipasin puolikasta kokoa -tlasin siis koossa 8,5, toivottavasti eivät ole ihan valtavat, vähän saakin olla reilut, mutta ei tietty liikaa!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...