24.2.2015

Nyyh nyyh

Heippa taas pitkästä aikaa! Palasimme hiihtolomalta jo perjantaina, mutta olen valitettavasti kärvistellyt siitä lähtien ensin tavallisen flunssan kourissa, minkä päälle tuli vielä bonuksena joku vatsapöpö, joka vei sitten viimeisetkin voimat. On kuulkaa tosi kyseessä siinä vaiheessa, kun meikäläinen missaa kolme ratsastuskertaa ja kaksi työpäivää (so far)!

Ekat päivät vietin sängyssä puolitajuttomana, mutta nyt olen jo vähän virkeämpi - joskin täysin voimaton - joten olen tehnyt kaikkea hyödyllistä, kuten katsonut kaikki mahdolliset nyyhkytarinat, mitä suinkin somesta ja telkkarista löydän. Osa on iloisten asioiden äärellä itkemistä, kuten esimerkiksi nämä kuvat sulhasista, jotka näkevät morsiamensa alttarilla tai tämä upea laulajanalku, joka on koko ikänsä kärsinyt änkytyksestä.

En normaalisti katsele kissavideoita, mutta luonnosta, lapsista ja eläimistä löytyi kyllä liikutuksen aiheita tähän päivään: tässä BBCn videolla pikkuinen linnunpoikanen tekee ekan benjihyppynsä ilman turvaköyttä, ja kuka muka pystyisi katsomaan tämän koiravideon ilman liikutuksen kyyneleitä?! "You poked my heart" kertoo, mistä Man Flu on peräisin, mutta liikkiksellä tavalla :-)

Sitten oli huutonaurua ja kyynelten sekoitusta: life size -pääsiäispupuja, ikiklassikko Awkward Family Photos ja Feissarimokat.

Ja viimeisenä tämä tarina, joka oli samalla kertaa niin koskettava ja toisaalta myös toivoa antava. Nykyään ei käsittääkseni tarvitse enää kantaa mukanaan erillistä elintenluovutustestamenttia, mutta pidän sellaista lompakossani varmuuden vuoksi, sillä toivon sydämeni pohjasta, että voisin auttaa edes jotakin toista ihmistä jatkamaan elämäänsä pidempään, jos omani jostakin syystä päättyisi ennen aikojaan.

Toki on tullut jo vähän tehtyä töitäkin, onpahan sitten vähemmän sumaa purettavana, jos huomenna vaikka pääsisin jo konttorille asti. Lomareportaasin laitan vasta myöhemmin, vaikka pahaa pelkään, että kuvia taisi tulla tällä kertaa napsittua poikkeuksellisen vähän...


Mukavaa viikkoa teille, voikaahan terveesti!

8 kommenttia:

 1. Nyyhkytarinat ovatkin oivaa lääkettä sairastaessa!
  Toivottavasti toipuminen edistyy - mutta älä lähde liian aikaisin töihin - nimimerkillä "kokemusta on".
  Sekä flunssa että vatsatauti vievät voimat kyllä tehokkaasti - joten lepoa ja malttia sinulle♥
  Ja lisää nyyhkiksiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika tyhjä takki on kieltämättä tuon duon jäljiltä - ja siksi peruin vielä huomisenkin ratsastuksen (kerrankin järki voitti sydämen), koska olen varmaan jo ihan normaalin työpäivän jälkeen aivan tööt :-O

   Nyyhkiksiä riittää vielä!

   Poista
 2. Ou nou, pikaista paranemista sairastuvalle! Meillä taas pikkuneiti oli megaflunssan kourissa viime viikolla, joten nyt sitten paikkaillaan sitä kertynyttä työsumaa.

  Minä en uskalla noita nyyhkyvideoita klikkailla, sitten on ripsarit pitkin naamaa ja kohta pitäisi lähteä ihmisten ilmoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lälläri sinäkin! Mä en voi töissä avata mitään itkupätkiä, koska en selviä niistä millään kuivin silmin ja sitten on niin tyhmä selitellä että "no katsoin tässä sellaisen tosi koskettavan koiravideon just"...

   Poista
 3. Pikaista paranemista. Meikä kärvistelee edelleen flunssan kourissa, joka alkoi jo 6.1. Ehkä kohta pitäisi suunnata lääkärin puheille :(

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista! Meilläkin koko muu perhe sairastaa, vissiin influenssaa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, influenssa on kyllä tosi inhottava sekin :-( Tsemppiä kaikille -sinullekin, jos pyörität siis sairastupaa...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...