28.2.2015

Harmaakukkainen

Työpäivän jälkeen on ryhtikin näemmä jo vähän lysähtänyt :-D
Eilinen palaverini, jonka piti kestää viiteen asti (perjantaina!) päättyikin tuntia aikaisemmin* ja karkasinkin heti kotiin, koska olin jo toivotellut työkavereille hyvät viikonloputkin työpisteeltä poistuessani, enkä halunnut tietenkään hämmentää heitä ilmestymällä sinne uudestaan :-)
*arjen paras lahja on peruttu tai lyhennetty palaveri, btw

Näin ollen olin kotona ennätysaikaisin, ja päivänvaloakin oli vielä hitusen verran tarjolla.

Alasoana on MaxMaran toistamiseen (suuremman kokoisena...) tilattu hame, joka tulee seuraavan kerran kuvissa esiintyessään olemaan muutaman sentin lyhyempi, sillä ajattelin olla reipas ja lyhentää sen viikonlopun aikana. Joku voisi vaikka kysellä asian perään muutaman päivän sisään, sillä olen tunnetusti hyvä lupailemaan itselleni kaikenlaista, mutta vähän huonompi siinä toteuttamispuolessa...

BilliBin nilkkurit olivat viime talvella mielestäni ihan täydelliset, nyt mieli on muuttunut ja käytän niitä erittäin vastentahtoisesti; ensi talveksi on siis löydettävä uudet arkinilkkurit, sillä kolmatta talvea en noissa enää kulje. Jos ihan rehellisiä ollaan, haaveilen näistä Jimmy Choon popoista.

Neule taas on Marks&Spencerin kashmiria, jossa on edelleen mielestäni oiva hinta-laatu-suhde; kävelin M&S-osaston läpi pari päivää sitten, ja katselin vähän kaihoisasti kevyemmän väristä kevään tarjontaa - taidan varmaan eksyä sinne uudestaan paremmalla ajalla lähiaikoina, sillä kyllä se kevät sieltä kovaa vauhtia porskuttaa!

Vauhti on itse asiassa vähän joka puolella niin kova, että olen ensimmäistä kertaa blogin historian (kolme vuotta, hei!) vakavasti miettinyt sen kohtaloa, kun tuntuu, ettei aika millään riitä kaikkeen. Jos kuvittelin pari vuotta sitten, että työni on vaativaa, niin nyt se on kiihtynyt vielä aivan erilaisiin sfääreihin, ja vaikka kaikki tekeminen onkin pääsääntöisesti kivaa ja mielekästä, ei vuorokauteeni ole tullut yhtään lisätunteja säännöllisistä toiveistani huolimatta. Ponikaverikin vie oman osuutensa, sillä ratsastusiltoina en ehdi kuin kääntymään kotona, ja kun pääsen kotiin, vie hyvinkin suora tie suihkun ja keittiön kautta sänkyyn...

Mutta toisaalta, eihän kukaan näitä bloggaamisen aikatauluja minulle aseta, ja tämä on harrastus muiden joukossa. Ehkä kevät tuo tähänkin hommaan uutta puhtia, sillä jotenkin valoisammat päivät tuntuvat aina tuovan iltoihinkin lisää energiaa - sitä odotellessa, siis!

12 kommenttia:

 1. Kaunis hame, monikäyttöinen ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Hame on aivan upea, kuten nuo Jimmy Choon nilkkuritkin.

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen hame. Ostin syyskesällä 2014 pari maxmaran hametta. Odotan kevättä että pääsen niitä käyttämään. Irma K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Max Maralla (ja itse asiassa toi on Weekend-mallistoa) on tosi kivoja hameita vaikka miten paljon.

   Poista
 4. Kaunis hame - ja kaunis yhdistelmä! Minä olen edelleenkin katkera, ettei M&S rantautunut Turkuun - niin paljon olen ulkomailta sen tuotteita löytänyt!
  Kivaa viikonloppua - ja älä vaan lopeta blogiasi - niin kuin sanoit, tämä on harrastus ja teet sitä silloin kun hyvältä tuntuu! Kyllä me täällä kuulolla pysytellään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain auton nokka kohti Helsinkia, äkkiäkös tänne ajaa :-)
   Kiitos muutenkin kivoista sanoistasi, ja samoin hienoa viikonloppua!

   Poista
 5. Kaunis asu. Mä voin kysellä hameen lyhentämisestä, oon nimittäin itse mestari tossa aikomisessa :)
  Ostin alesta untsikan hyvällä alella ja siinä oli yksi neppari rikki. Ei näkyvällä kohdalla mutta kumminkin. Takin hinnasta ropisi aleprosentin lisäksi hintaa mukavasti alaspäin, joten minäpä päätin sen napata ja viedä suutariin korjattavaksi. Arvaapa onko takissa jo neppari paikoillaan? Hyvin pelittää ilmankin.
  Voi kun jaksaisit tätä blogiasi kirjoitella vaikka harvakseltaan. Oon ennenkin maininnut, että sulla on tosi kiva kirjoitustyyli, tekstejäsi on ilo lukea. 20-25v tyttöblogeja kyllä on pilvin pimein mutta kun ne ei oikein anna mitään tällaisille 40+ naisille. Pidä tää harrastuksena äläkä ota paineita kuinka tiheään ehdit kirjoitella. Luulen, ettei me sun lukijatkaan olla niitä, jotka ehtii joka päivä blogeihin lukemaan. Taitaa olla meillä kaikilla muut asiat elämässä ykkössijalla. Mulle sun blogi on vastaaava, kun ottaisin käteeni hyvän naistenlehden ja lasin viiniä. Nautin kodin hiljaisuudesta ja unohdan työn. Ilahdun, jos huomaan uuden postauksen, jos sitä et ole ehtinyt tehdä jään odottelemaan.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä ihana ihminen, et olisi kauniimmin voinut kehua - kyllä noista sanoista tuli ekstrapotkua ihan koko kevääksi, hyvänen aika sentään!

   Ja näinhän tässä kävi, että oli niin kamala kiire (not...) koko viikonlopun, ettei sitä hametta ihan vielä ehtinyt lyhentämään. Varmaan ihan pian kuitenkin :-D

   Poista
 6. Täällä on myös työt vieneet ihan liikaa aikaa kaikelta muulta, viime syksystä asti ollut semmoista lentoa koko ajan. Toisaalta eipähän käy aika pitkäksi :)
  Mutta valitettavasti se näkyy myös itselläni blogissa hiljentyneenä postaustahtina, ei vaan ehdi revetä joka paikkaan.

  Hame on aivan ihana!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...