20.5.2015

Päivän asu

toppi Boden
hame Weekend by Max Mara
kengät Guess
Olin olevinani niin rohkea, kun uskaltauduin yhdistelemään kukkaa ja raitaa, mutta eihän se näin kuvasta katsottuna näytäkään yhtään erityiseltä?! No, joka tapauksessa asu oli mieluisa ja mukava :-)

Sain taas kokea tuta, että kiire ja migreeni ovat erittäin huono ja toisiaan ruokkiva yhdistelmä; olen onneksi oppinut nappaamaan migreenilääkkeen heti kun oireet alkavat, mutta siitä seuraa väsynyt ja töhnäinen olo ja töissä istuminen ja etenkin mihinkään keskittyminet ovat tietysti lähes ylivoimaisilta tuntuvia asioita. Niinpä olen tässä pari päivää ajanut viimeisillä voimillani töistä kotiin ja kuukahtanut samantien sängyn pohjalle toipumaan. Eilen "jouduin" kuitenkin ratsastamaan: lykkkäsin tallille lähtöä aivan viimeiseen asti, jotta olo olisi hieman ehtinyt paranemaan, ja niin hyvin siinä sitten loppujen lopuksi kävi, että ratsastus vei viimeisenkin puristuksen päästä pois, ja oli oikein kiva ratsastaa kaikessa rauhassa oikein kauniissa kesäillassa.

Tämä ilta on sitten mennyt samoissa merkeissä, paitsi että olen vain lötköillyt kotona ja kysellyt pojalta bilsaa. Toivotaan, että huomenna olisi jo normaali olo, sillä olisi kiva päästä vaikka kunnon reippaalle kävelylenkille, jos on yhtä kaunis ilta kuin tänään ja eilen!

Tuleva viikonloppu menee pojan futisturnauksen merkeissä, emmekä taida vieläkään ehtiä ajamaan venettämme kotisatamaan (vaikka kaikki muut ovat jo ehtineet korkkaamaan uuden kauden) - se on kyllä vesillä, mutta ihan väärällä puolen kaupunkia. Aika paljon on myös kaikenlaista pyykkäämistä ja varusteluhommaa, etenkin ennen ekaa pidempää yönylireissua, jolloin täytyy olla ruokaa, juomaa ja puhtaat petivaatteet messissä. Vähän jopa jännittää eka kunnon retki!

Nyt on kuitenkin työviikkoa jäljellä, ja päiviin mahtuu taas kaikkea mahdollista esimieskoulutuksista brändiworkshopiin ja budjettipalavereista mainostoimistotapaamisiin - hyvänsorttista vilinää, siis! Mukavaa loppuviikkoa teillekin, nähdään taas pian!

4 kommenttia:

 1. Migreeni on kyllä sanonko mistä? Minulle on käynyt pari kertaa niin, että kun ole päässyt auton rattiin ajamaan pitkää matkaa ja rentoudun siinä niin paljon, että migreeni menee pois. Nautin autolla ajamisesta todella. Ihanaa, ettäs se sinullakin helpotti. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, just sieltä! Mulla oli nyt taas monta viikkoa ilman yhtään kohtausta, mikä oli aivan mahtavaa - ja sitä kurjemmalta tuntui taas kärvistellä sen kourissa :-( Onneksi on kuitenkin ihan suht. hyvin toimivat lääkkeet, ilman niitä olisi _todella_ kamalaa.

   Poista
 2. Migreeni on kyllä niin kammottava riesa... kauhulla odotan milloin omani palaa - jostain syystä migreenikohtaukset hävisivät raskauden aikana eivätkä ainakaan vielä ole tulleet takaisin.

  Vilinää sulla taas riittää, tsemppiä loppuviikkoon!

  Ja print-on-print toimii mainiosti, hyvännäköinen asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella toivon, ettei sulle palaakaan! Munkin kahden päivän kohtaus on nyt onnellisesti ohi ja elämä hymyilee taas :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...