22.5.2015

Tuttua ja turvallista

Otsikon mukaisesti pitäydyin tyylilleni uskollisena ja tilasin COSilta vielä yhden harmaan topin - joka istui niin hyvin pirtaan, että se oli päälläni sekä toissapäivänä että tänään. Ja harmaudestaan huolimatta sain siitä aamulla heti takin riisuttuani kehuja työkaverilta, joten joku muukin osasi arvostaa sen hiljaisen hillittyä tyyliä minun lisäkseni :-)

toppi COS
housut Ann Taylor
kengät Cole Haan

Tänään oli tosi kiva työpäivä; sekä aamun eka tapaaminen että loppupäivän workshop sujuivat hienosti, ja oli tosi hauska törmätä Helsinki Chic -blogin Marjoon. Hetken jouduin miettimään, mistä oikein tunnenkaan tuon niin kovin tutun tuntuisen tyypin ennen kuin osasin yhdistää hänet blogimaailmaan - sinällään ihme, ettemme ole aikaisemmin törmänneet, koska kerran pyörimme samoissa työkuvioissa ja nämä ovat varsin pienet piirit, joissa tulee nähtyä samoja tyyppejä kerta toisensa jälkeen (tietty nuorempia, uusia kasvojakin tulee joukkoon koko ajan, kuten workshopissamme ollut 24-vuotias harkkari!).

Yllätin itsenikin, kun jaksoin lähteä miehen tuomien perjantaipizzojen voimin golfaamaan - oli jo korkea aikakin pelata kauden ekat väylät! Puolikas kierros oli juuri sopiva liikunta-annos kohtalaisen raskaan työviikon jälkeen (kaiken lisäksi peli kulki ihan kohtuullisen hyvin, mikä on aina plussaa); nyt olen iltasiiderini ansainnut :-)

Hienoa viikonloppua teille lukijoille - toivottavasti kelit ovat suosiolliset ja pääsette viettämään laatuaikaa kivojen asioiden äärellä!

4 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus. Harmaa pusero on kauniin värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmaa on jotenkin rauhoittava väri - jos sitä nyt edes väriksi voi laskea...

   Poista
 2. Mä ihailen COSin vaatteita muiden päälle mutta en itse osaa ostaa sieltä mitään. Liityin nyt sellaiselle COSiin ja muihin skandinaavisiin, yksinkertaisiin tyylikkäisiin vaatteisiin keskittyvälle FB-kirppikselle ja se on jotenkin tosi inspiroiva: Kaikilla on niin hienoja vaatteita! Voi kun itse joskus oppisi sen shoppailun jalon taidon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jalo taito piilee varmaan shoppailun lisäksi siinä eleettömässä ja simppelissä yhdistelyssä... (kyseistä FB-ryhmää tuntematta)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...