17.5.2015

Skirts, skirts, skirts

Vaikka meinaa jo ihan täysin mennä usko siihen, että lämpimämmät kelit joskus tulisivat, olen silti jo viikkokausia ihastellut ja melkein ostanutkin uusia puolihameita. (kyllä, tarkoituksella monikossa). Tässä muutamia lemppareita, joita [lähes] kaikkia yhdistää midimitta ja normaalista musta-harmaasta tyylistäni poikkeavat värikkäät kuosit.


Yksivärinen sininen J.Crew, muut Matchesfashion.com

Tuo ainokainen yksivärinen malli näyttää heti niin pliisulta kaikkien noiden värikkäämpien hamosten rinnalla, vai mitä? Silti se olisi itselleni se luontaisin ja helpoin valinta kaikessa yksinkertaisuudessaan - ja onhan tuo sininen värikin vähän jotakin uutta.

Haastena tässä hamehuumassani on se, että 160 cm ei-niin-sorja varteni ei ole välttämättä luotu juuri tuon mallisia hameita varten (pitäisi mm. olla vyötärö), joten vähän tässä emmin ja arkailen. Toisaalta taannoin tilaamastani Max Maran hameesta tuli  lyhentämisen jälkeen varsin kelpo, joten ehkä pitäisi vain rohkaistua ja pukeutua niin kuin haluaa? 

Ja pitäisi varmaan käydä ihan livenä sovittelemassa ja etsimässä se itselle sopiva malli; mitä todennäköisimmin joudun taas ompeluhommiin joka tapauksessa...

Kuva on vielä lainattu Plantagenin sivuilta,
omia kuvia ehkä tulossa myöhemmin
Tänään satsaan kuitenkin enemmän pihahommiin: ylitin itseni ja kävin eilen ostamassa kesäkukkia ja uusia ruukkuja, ja kunhan saan vielä jostakin multaa (ei olisi pitänyt luottaa miehen "on riittävästi" -arvioon :-O), teen oikein kukka-asetelmat sekä etu- että takapihalle. Löysin mielestäni aivan fantastastiset, pakkasenkestävät ruukut Plantagenista. Tosiharrastajan mielestä nuo ovat varmaan vähän fuskausta, mutta olen pihahommissa niin noviisi, etten uskaltanut satsata kalliimpiin - ja sitä paitsi nuo ovat tosi kevyitä ja siten helposti liikuteltavissa ja säilöttävissä: voin huoleti nostaa ne varaston ylähyllyille.

Mulla ei ole hajuakaan, mitä kukkia ostin, joten en voi kertoa aiheesta enempää, mutta kaikissa on vain valkoisia kukkia,jotta ilme olisi yhtenäinen  - se riittää mulle. Ja olen ikionnellinen, jos saan ne pidettyä hengissä heinäkuuhun asti; yritin kyllä lukea niitä kasvupaikka- ja auringonvalosuosituksia, mutta loppukädessä valitsin sitten niitä kukkia, mistä tykkäsin eniten. Voihan sitä vaikka istuttaa vielä elokuussa uusia! Heinäkuun olemme siis veneilemässä, ja koska toivon kovin lämmintä kesää, en uskalla edes ajatella, että kukkaset selviäisivät hengissä meidän poissalomme yli.

Sää näyttää nyt ihan lupaavalta pihahommia ajatellen, mutta juon tässä vielä tapani mukaan kolmatta kahvikupillistani ja selailen blogeja . sunnuntaiaamujen parhautta! Leppoisaa oloa juuri sinullekin!

4 kommenttia:

 1. Ihan uskomattoman kauniita hameita. Kiitokset tästä kollaasista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo oli minun puolellani - eikä tässä mitään muuten, mutta kun haluaisin ostaa noi kaikki!

   Poista
 2. Hih, vilkaisin kukkakuvaa ja luin tekstistäsi, että olet käynyt puutarhareissulla. Kateus oikein kouraisi vatsanpohjaa, kun vielä vaatimattomasti kuvailit, ettei sulla ole hajuakaan mitä kukkia ostit ja silti tollaset olit loihtinut. No asiahan sitten selvisi, kun luin eteenpäin :)
  Kiitos, että noi ei ollutkaan sun istutuksiasi. (tämän sanon siis ihan hyvällä ja pilke silmäkulmassa)
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en todellakaan pahastunut - mutta kyllä se niin on, etten olisi _ikinä_ osannut valita tai sommitella mitään noin muhevaa! Ehei, mun kukkaviritykset ovat jo valmiiksi vähän anteeksipyyteleviä hissukoita :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...