29.5.2015

Sisätakki ja uudet kengät

Piilevä masennukseni (ihan itse diagnostisoitu kaikkien ostoksettomien reissujen perusteella) on selvästi väistymässä, sillä viikko sitten ostin sen uuden laukun ihan tuosta noin vain, ja osasin myös tilata reippaasti uutta, kun Booztilla oli viime viikolla design-ale. 

Tässä alen satona By Malene Birgerin sisätakki sekä Sofie Schnoorin korkkarit. Mukana tuli myös Bruuns Bazaarin musta mekko, mutta ehdin jo unohtaa sen kaappiin,joten siitä ei ole vielä kuvia :-O

Kengät ovat varpaiden päältä hieman tiukat, joten yritän pitää niitä sukkien kanssa ennen kuin teen lopullisen päätöksen niiden suhteen. Tykkään niistä kuitenkin tosin paljon, ja korkokin on juuri sopiva: korkeahko ja siro, mutta kengillä pystyy kuitenkin kävelemään ihan luonnollisesti: en kertakaikkian pysty ostamaan sellaisia kenkiä, joissa joutuu ottamaan pelkkiä töpöttelyaskelia, sillä olen tottunut lyhyenä ihmisenä harppomaan mahdollisimman pitkiä askeleita pysyäkseni muiden perässä!

Takki pääsee heti huomenna käyttöön, sillä olen menossa yo-juhliin ja pääsen hienostelemaan oikein tosissani :-) On tosi kiva tälläytyä vähän pitkästä aikaa, ja istua iltaa hyvässä seurassa ja runsaiden tarjoilujen äärellä (isäntäperheen tuntien pöydät notkuvat taas, ja samppanja virtaa). Eilen olimme koulun kevätjuhlan jälkeen poikamme kaverin luona kilistelemässä kesän kunniaksi - ja istuimme oikein terassilla, ajatelkaa! - joten tämä viikko on yhtä juhlaa! 

Saimme myös vihdoinkin veneemme vesille, ja koska olemme ensi viikolla miehen kanssa kahdestaan monta päivää ja sääennuste näyttää suorastaan riemastuttavalta, taidamme päästä meritreffeille johonkin tähän lähihoodeille.

Eikä kesälomaankaan ole kuin pieni hetki; kevät on ollut niin kylmä ja sateinen, että olin aivan yllättynyt, kun tajusin ettei juhannukseen ole kuin muutama hassu viikko!

Tänä vuonna on vähän helpompi jäädä lomalle kuin viime vuonna, jolloin olimme keskellä megalanseerauksen suunnittelua, ja töitä tuli siksi sekä tehtyä että mietittyä aika paljon saaristossakin. Nyt on vain ne kaikki perusprojektit ja -duunit, ja niistä osaan kyllä luopua - ihan samalla tavalla kuin viikonlopun tullen en juurikaan tule miettineeksi työasioita, paitsi aivan poikkeustilanteissa, jolloin saatan pyöriä peräti muutaman minuutin sängyssä ennen kuin uni tulee ja vetää tajun kankaalle. Vielä kun osaisi mennä ajoissa nukkumaan, sillä oikeasti kyllä tarvitsisin enemmän kuin ne 7,5 tuntia, jotka keskimäärin viikolla nukun... 

Huomennakin on suhteellisen aikainen herätys, sillä koulun kevätjuhla alkaa klo 10. Taidankin ottaa pikkupäikkärit ennen yo-juhlia, jotta jaksan varmasti istua pitkään ja nauttia illasta koko rahan edestä. Monella muullakin on varmaan huomenna samanlaiset kuviot - ja osalla vielä hienompi päivä tuoreen ylioppilaan vanhempana - joten toivottelen kaikille mitä mukavinta ja aurinkoisinta lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Kiva asu ja kengät ovat aivan ihanat. Mukavia juhlia ja meritreffejä!

  VastaaPoista
 2. Takki on kaunis - ja tuollaiselle tulee taatusti käyttöä monenlaisen asun kanssa!
  Ja kengät - ihanat.
  Hauskaa juhlien täyteistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, takista oli tosiaan heti eilen iloa: sen ansiosta tarkenin seurustella ulkonakin hetken. Ja kehujakin tuli, mikä on aina mieltä ylentävää :-)

   Poista
 3. Kiva asu ! Musta on kaunis myös siniseen yhdistettynä. Tykkään tuosta löysän jakun ja pillien yhdistelmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sara - munkin mielestä asu oli sopivasti rento ja riittävän tyylikäs :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...