8.9.2015

Ruuturevittelyä

Toppi J. Crew/ pöksyt Gap/ kengät French Connection
Tunnustan, että arvoin aamulla hetkisen peilin edessä tämän asun suhteen: se, mikä näyttää Glorian muotikuvissa niin hauskalta (eli kuosien villi mismatching) olikin sitten livenä vähän arveluttavan tuntuista. Rohkaisin kuitenkin mieleni ja lohduttauduin sillä, ettei kukaan ainakaan päin naamaa kehtaa pilkata :-D Onneksi hyvin tyylitietoinen työkaveri tajusi kehua asuani heti aamulla, ja siitä ilahtuneena olinkin sitten loppupäivän itseluottamusta täynnä. Huomenna taidan kuitenkin palata tuttuun ja turvalliseen mustaan... ja kaikki muut ovat näemmä jo kaivaneet sukkahousut kaapista käyttöön, joten kaipa minunkin on aloitettava vähintään kahdeksan kuukauden sukkismaraton. *huoh*

Sain muuten käsiini Stockan tuoreen Premium-lehden, ja täytyy sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt ja inspiroitunut sen sisällöstä! Malene Birger ja Reiss jäivät mieleen uusina tulokkaina, ja lisäksi bongasin oikein käyttökelpoisen näköisen Tigerin harmaan mekon, jota on pakko käydä ainakin sovittamassa! Vielä kun löytäisi jostakin shoppailuaikaa - miten voikin olla koko ajan niin paljon tekemistä ja menoa, ettei ehdi kauppoihin viettämään laatuikaa?! No, sen verran täytyy löytyä, että ehdin hakemaan eräälle aivan erityisen ihanalle 12-vuotiaalle synttärilahjan viikonlopun kemuihin (vielä kun keksisin, mitä hankkia, kun tähän hätään ei enää ehdi tilaamaan Abercrombielta mitään...)!

Ja nyt onkin taas aika vetäytyä yöpuulle, sillä huomenna on hevi työpäivä edessä, eikä uni olisi pahitteeksi muutenkaan. Hyvää yötä, siis!

4 kommenttia:

 1. Nuo pöksyt - kertakaikkisesti uppoavat meikäläiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - jollen ihan väärin muista, olet tainnut kehua niitä ennenkin :-)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää mismatching! Minä olen niin suuri kuosien ystävä, että mitä enemmän sen parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin graafikon silmää ja osaamista asiaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...