3.9.2015

Se siitä kesästä sitten

Paljaat sääreni taisivat tehdä viimeisen näyttäytymisensä tämän vuoden puolella (ainakin kotimaassa), ja olo olikin jo vähän hölmö, kun kipsuttelin kaupan parkkipaikalla kaatosatessa varpaat vilkkuen...

Ajattelin vielä kokeilla noita lempparikenkiä paksujen sukkisten kanssa, sillä niissä on niin maltillinen varvasaukko, että se voisi jopa toimia. Tai sitten laitan ne ansaitulle talvitauolle ja siirryn suosiolla umpinaisiin kenkiin - ja ehkä ostan jotkut kivat uudet popot syksyä piristämään :-)

toppi Banana Republic
nahkahame By Malene Birger
kengät Sofie Schnoor

Malenen nahkahame laskeutuu nyt mielestäni aika kivasti, kun on saanut roikkua ja suoristua muutaman viikon (vähän kuin hyvä liha :-D), eikä enää tunnu siltä, että sitä pitäisi lyhentää - ihan hyvä, etten heti hosunut asian kanssa. Ennustan hameella aktiivista uraa tulevan syksyna aikana, ja joulutauon jälkeen taas kiireistä kevättä.

Ja ajatella, että on taas torstai ja huomenna siis viikonloppu! Sain viime tingassa kutsun Glorian muotinäytökseen, joten huomisilta menee muodin merkeissä - onneksi siellä ei myydä suoraan mitään, sillä kaiken sen tyyliglorian ja muutaman skumpan innoittamana voisin olla hyvin herkässä ostomoodissa ja valmiina uudistamaan koko garderoobini sisällön kertaheitolla (siinäpä vasta olisikin morkkis seuraavana aamuna...)!

Tänään vietän kuitenkin iltani paljon maanläheisemmissä merkeissä, sillä kiiruhdan kohta ratsastamaan. Tänä syksynä olen osannut aivan erityisesti riemuita siitä, että olen löytänyt harrastuksen, jonne on aina iloa lähteä vaikka rankkasateella, jossa koen sekä haasteita että onnistumisen iloa, ja jossa tunnen viime aikoina myös kehittyneeni vähän paremmalle tasolle kuin ennen. Ratsastaminen ei ole koskaan pelkkä mekaaninen suoritus (vaikka hyvää liikuntaa onkin), ja siksi tuntuu hienolta, kun onnistuu yhteistyössä hevosen kanssa tekemään tunnin tehtävät, olivat ne sitten yksinkertaisia koulukuvioita tai vähän pelottavan kokoisia esteitä - kaikessa on omat haasteensa. Samanlaista intohimoa ja iloa tuovaa ajanvietettä soisin ihan jokaiselle, sillä arki tuntuu paljon tasapainoisemmalta, kun on jotakin omaa ja kivaa. Jollekin voi tulla samat fiilikset vaikka lintujen bongauksesta, toiselle extremeurheilusta, mutta tärkeintä olisi, että pystyy hetkeksi pistämään kaiken muun syrjään, ja antautumaan lajin vietäväksi.

Olipas paatoksellista, mutta tunnistiko kukaan tuota tunnetta, jota yritin kuvailla? Mihin sinä uppoudut, mistä saat parhaat onnistumisen fiilikset?

4 kommenttia:

 1. Vitsit miten makee asu! Minäkin jätin hyvästit tänään paljaille säärille, ja kävin ostamassa läjän sukkahousuja :)

  Ja aloitin muuten sen syksykenkäoperaationkin! Tosin en ostanut mitään kovin käyttökelpoista - naperolle bongasin maailman sööteimmät vanhan roosan väriset bikerbootsit :) Tarhakengät edelleen siis hankkimatta...

  Munkin pitäisi taas löytää joku harrastus, johon pääsee kuvailemallasi tavalla uppoutumaan. Ehkä pitäisi itsekin taas nousta hepan selkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäisi käydä sukkisostoksilla, hyvä kun muistutit - kaikki vanhat, nyppyiset pois ja uutta, sileää tilalle!

   Roosat bikerit minikoossa ovat varmaan aivan järjettömän suloiset, laita kuvia!

   Poista
 2. Jopas on kiva, erityisesti tuo nahkahame! Itse olen käyttänyt sukkahousuja tuollaisten kenkien kanssa, mutta en tiedä onko se valtava tyylirikko... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen elää omien sääntöjensä mukaan, mulla niitä on vaikka millä mitoin - ja olen pyrkinyt niistä pikkuhiljaa eroon :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...