25.2.2012

Kotona taas!

Hiihtolomamme oli todella onnistunut kaikin puolin: kiiretöntä yhdessäoloa perheen kanssa, hauskoja hetkiä ystävien parissa, työpäivän verran ulkoilua, tiukkaa laskemista, after skitä ja erittäin maittavia ruokia - enempää ei olisi voinut toivoa! Hotellissa käytiin vain nukkumassa, mutta silti päivät eivät tuntuneet mitenkään tiukkaan aikataulutetuilta tai kiireisiltä - mukavaa tekemistä vain oli niin paljon :-)

Chamonix (Flégère/ Brevent) oli meille oiva kohde, sillä kaikki seurueessamme ovat jo varsin kokeneita laskijoita; lapsetkin tulevat mustat mäet alas ongelmitta. Ihan aloittelijoille (siis auraajille/ aroille laskijoille) en sitä suosittelisi, sillä välillä jopa siniset rinteet olivat yllättävän jyrkkiä. Rinteet olivat tosi hyvässä kunnossa, ja ne ajettiin lumikissoilla joka yö.Ruudullinen lippu varoittaa lumivyöryvaarasta...

Kotona odottikin sitten aikamoinen urakka: ehdottomasti pahimmat lumityöt koko tänä talvena! Lueskelin reissussa Facebookista, että viikon aikana tuli lunta aika lailla, joten osasin varautua - silti näky oli aika masentava ja huhkimme miehen kanssa yli puoli tuntia oikein tosissaan, jotta saimme edes kapean kävelytien raivattua. 

On silti mahtavaa olla taas omassa kodissa, ruisleipäkin maistui erinomaisesti viikon ravintolaruokien jälkeen.

Huomisellekin riittää jännitystä: menemme katsomaan uutta asuntoa, josta olemme ainakin ennakkotietojen perusteella ihan tosissamme kiinnostuneita. Pitäkää peukkuja, että se olisi aivan helmi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...