17.2.2012

Päivän ostos: Malene Birgerin tunika (ja yksi mekkokin)

Tällaisen ostin tänään, näyttää tosi hyvältä esim. Nudien mustien farkkujen ja Chloén saappaiden kanssa (jotka oli tänään asuna). Nyt talvella ajattelin pukea alle ohuen, mustan trikoopoolon ja lämpimämmillä keleillä menee sitten ihan yksikseen.


Tykkäsin yksityiskohdista: pikkutaskuista ja pyöristetystä helmasta, sekä hihojen reiluista taitteista.


Ja tunnustan: tilasin vielä tällaisen mekonkin:

Sovitin tätä päivällä ja olin jo ostamassakin, kunnes muistin että sain my-wardrobe.comilta alennuskupongin (kiitoksena viime vuoden huikeista ostoksista...) ja että se oli vielä käyttämättä. Niinpä sitten orientoiduin jo kevääseen ja tein vähän etukenoisesti tällaisen hankinnan. Jotenkin vaistoan, että tästä tulee ihan lemppareitani.

Vähän hävettää, koska edellinen COS-tilaukseni ei ole edes saapunut vielä ja taas tilasin uutta, mutta nyt on poikkeuksellisen tilanne - palkitsen itseäni koko viime vuodesta (bonukset maksettiin tämän kuukauden palkassa) ja olen mielestäni mekkoni ansainnut!

Sitten vielä tiedoksi, että ensi viikon hiihtolomareissu tarkoittaa myös bloggaustaukoa, sillä lähdemme perheen kanssa Alpeille. Siellä tuskin shoppailen, vaan keskityn laskemiseen ja perheen ja ystävien kanssa vietettyyn laatuaikaan :-) Nähdään siis viikon päästä, mukavaa hiihtolomaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...