29.1.2012

Uusia farkkuja ja hyvästit lemppareille

Suosikkijamekseni, 7 for Mankindin Gwenevere -malliset ja keskisiniset hajosivat totaalisesti.

Gweneveret jonkun toisen, ei itseni päällä...

Ratkesivat takapuolesta molemmilta puolilta saman puolen tunnin sisään, eikä mitään ollut enää tehtävissä :-( Snif, olen pitänyt niitä parin vuoden ajan useamman kerran viikossa - toisaalta ei siis ihme, että murenivat käsiin!

Olin onneksi tehnyt uusia hankintoja viimeisten parin viikon aikana, joten ihan tyhjän päälle en tässä kerrassaan kamalssa tilanteessa jää. Tällaisia ostin:

Nudie - High Kai musta

Harmi vain, että lyhensin nämä aavistuksen liian lyhyiksi hätäpäissäni. Menevät saappaiden kanssa (saappaan varret päällä) tai sitten ilman sukkia ballerinojen kanssa reilusti nilkkapituisina. Joopa joo, pilasin sitten hyvät farkut!

Toiset farkut ovat hyvin erityyliset, ja merkkikin on uusi, MiH.

MiH Tokyo

Kuten kuvasta näkyy, nämä ovat vähän uudenlaista mallia: löysemmät edestä ja tuollaiset sivutaskut perinteisen farkkutaskujen sijaan. Ne on tosi monessa kuvassa stailattu tuolla tavalla lahkeet käännettyinä, ja jotenkin sitä on itsekin taipunut pitämään niitä samalla tavoin.


Mutta, niin kivoja kuin nämä uudet Nudiet ja MiHit ovatkin, eivät ne korvaa rakkaita Gweneverejäni. Ehkä joudun tilaamaan vielä uudet samanlaiset, keskisiniset luottopökät...

Yhdet vakkarifarkuistani, jotka ovat siis olleet myös erittäin ahkerassa käytössä, ovat H&Mn mallistoa ja täytyy sanoa, että niissä on kyllä hinta-laatu-suhde aivan erinomainen! Ehkä voisin ostaa yhdet sieltäkin ihan varuiksi, eihän farkkujakaan (kuten mustia mekkoja) voi koskaan olla liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...