10.1.2012

Kun annat paholaiselle pinkkikyntisen pikkusormen...

En ole yleensä kynsiin satsaavaa sorttia; taidan jopa olla ihan harvinaisuus, sillä en ole koskaan kokeillut rakenne- tai geelikynsiä (*ooh!*). Käytän kyllä väritöntä tai ihan vaaleaa lakkaa, pidän kynteni siistissä muodossa ja hoidan kynsinauhoja siihen tarkoitetulla voiteella, mutta värilliset lakat jäävät yleensä kaappiin kuivumaan. Osin tämä johtuu harrastuksistani, jotka eivät oikein suosi pitkiä kynsiä, osin laiskuudesta ja ainakin se johtuu siitä, etten tiedä mitään ärsyttävämpää kuin lohkeillut ja epäsiisti kynsilakka - oli se sitten omissa tai jonkun muun käsissä! Näin ollen jätän mielummin kynnet lakkaamatta, kuin piilottelen käsiäni neukkaripöydän alla, koska en halua muiden huomaavan että manikyyrini olisi pitänyt uusia jo muutama päivä sitten. Ihailen suunnattomasti ihmisiä, joilla on aina siistit kynnet - jotenkin tulee heti sellainen fiilis, että tuolla ihmisellä on takuulla muutenkin elämä hallinnassa!

Tänään haksahdin kuitenkin ruokaostosten lomassa hetken mielijohteesta tähän shokkipinkkiin kynsilakkaan - yllätin jopa itsenikin, mutta jotenkin se vain veti puoleensa! Toinen väri, joka kilpaili tämän pinkin kanssa oli kirkas oranssi - ehkä ostan sen seuraavaksi :-)

 Ja täytyy sanoa, että olen ihan tyytyväinen pirtsakkaan lopputulokseen, vai mitä mieltä olette? Älkää ihmetelkö vinkuraa keskisormeani :-)


********

JK Seuraavana päivänä: lakkaa olisi pitänyt ehdottomasti laittaa kaksi kerrosta, sillä päivänvalossa näkikin selvästi, miten parin kynnen lakkakerros oli aivan liian ohut. Onneksi pikakuivattaja (Revlonilla ja Orlyllä hyvät) on keksitty, sen avulla voi lakata kynnet vaikka ennen töihin lähtöä iisisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...