4.1.2012

Katto vuotaa! ¤(%¤)(%)!(¤)##!#¤!

Tähän asti kamalin herätys on ollut se, kun lasteenhuoneesta kuuluu "äiiii-tiiii, pissat tuli sänkyyn" - yleensä siinä 4:30 aikoihin, eli juuri kun uni on makeimmillaan. Yökastelua jatkui meillä tosi pitkään ja senkin jälkeen heräilin samoihin aikoihin vielä pitkään, kun olin niin tottunut siihen.

No, siitä onneksi päästiin jo pari vuotta sitten - mutta kuten näette, trauma on edelleen vahvasti mielessä.

Tänään klo 7:10 (juuri kun olin kerrankin ajatellut nukkua pidempään ja kello oli soittamassa vasta 7.30) kulmahuoneesta kajahti: "äiii-tiii, mun katto vuotaa"! Ajattelin ensin, että lapsi on herännyt sateeseen, koska tänäänhän on mitä kamalin keli. Vaan ehei, katosta tosiaan tiputteli vettä aika rivakkaan tahtiin. Kaiken lisäksi vesi oli tullut lampun kohdalta, eli jonkinlainen sähköhazardinkin riski oli ja on edelleen olemassa.
Lastenhuoneessa on tämä Norm 03 -valaisin ja vesi ei valitettavasti ollut löytänyt vain yhtä alastuloreittiä sen kiemuroita pitkin, vaan tippui paristakin kohtaa :-( Onneksi alla oli paksu villamatto, joka on imenyt veden, eikä parketti ainakaan vielä mennyt pilalle.

Huoltoyhtiö kävi tsekkaamassa tilanteen, mutta heille ominaiseen tyyliinsä eivät antaneet mitään tietoa jatkotoimenpiteistä tai -aikatauluista, joten tässä sitä nyt odotellaan lisäinfoa. Tulin vasta kymmenen jälkeen töihin, ja nyt takaraivossa vilisee kauhukuvia alakertaan tulvivasta sadevedestä ja pilalle menneestä lattiasta.

Eli tosiaan, yksi kasteltu sänky ei olekaan pahin mahdollinen herätys, lupaan muistaa sen tästedes!

Kivempaa päivää teille kaikille muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...