1.1.2012

Ihanaa uutta vuotta!

No niin, samppanjat on juotu (runsain mitoin ja kaksin käsin...) ja raketit ammuttu, ystävät halattu ja vuosi 2011 hyvästelty. Facebookin perusteella tuntuu siltä, että moni toivoi tästä alkaneesta vuodesta selkeästi parempaa kuin edellisestä - oliko 2011 ihan kamalan kurja!? Itselleni jäi paljon hyviä muistoja mieleen, sillä vuoteen mahtui vaikka mitä kivaa ja uutta: matkustelimme, nautimme mökillä olemisesta, töissä oli kivaa ja antoisaa ja ehdin harrastustenkin pariin aika usein - etenkin juoksemaan.

Odotan kyllä paljon myös vuodelta 2012, vaikkei näin vuoden ensimmäisenä päivänä vielä osaakaan aavistaa mitä kaikkea se tuo tullessaan. Uuden vuoden lupauksia en ole koskaan tehnyt, enkä tee nytkään, mutta toki voisi pyrkiä siihen, että liikkuisi enemmän (tai ainakin silloin, kun siltä tuntuu ja mieli tekee), söisi hyvin ja terveellisesti ja viettäisi mahdollisimman paljon aikaa sekä perheen että lähimpien ystävien seurassa.

Töiden puolesta tiedän, että vuosi tulee olemaan tosi kiireinen, eli mikään ei muutu - täytyisi vain oppia itse olemaan oman (työ)aikansa herra ja hallitsija, sillä itselleni kiireen tuntu tulee eniten siitä, että muut määrävät tahdin ja minä juoksen kaikkien muiden kuin omien aikataulujeni mukaan...

Tämä päivä menee pelastusarmeijalle; olen edelleen pyjama päällä ja olen tähän mennessä katsonut pari edellistä jaksoa Täykkäreitä ja päivitellyt Facebookia. Mutta so not, todella harvoin tulee juhlittua sen verran, että olisi tälläinen vähän hitaampi päivä, joten en jaksa ottaa morkkista erittäin hauskan illan seurauksista :-) Toivottavasti teilläkin oli mukava aattoilta ja olette viettäneet rentouttavaa sunnuntaipäivää!

Kiitos kaikille blogiani lukeneille ja tänne uudestaan palaaville, yritän pitää yllä postaustahtia jatkossakin! Love and peace!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...