14.1.2012

Kamala paljastus

Meillä on useimmiten ihan siistiä ja puhtaudesta huolehtivat siivoojat, jotka ovat ehdottomasti paras mahdollinen investointi parisuhteemme ja arjen sujumisen hyväksi. Mutta kun arkena on tosi kiire, ei jaksa/ehdi/viitsi laittaa ihan jokaista tavaraa heti omalle paikalleen - ja mitä vanhemmat edellä, sitä lapsi perässä. Tässä paljastuskuva olohuoneen senkin päältä; esillä ma-pe kerääntyneet ja kasautuneet tavarat, jotka tänä aamuna pistivät silmään ikävästi. Eihän siis auttanut muu, kuin alkaa siivoamaan!


Hyi, kuvassa ehkä vielä karmeamman näköistä kuin livenä...Pliis, sanokaa että joskus jollakin muullakin on samanlaista? Vaikka eihän kukaan jaksa blogeista lukea pelkkää sotkua, siistit kuvat inspiroivat ja innostavat itseäkin tsemppaamaan!

No, nyt on kaaos taas ikävä muisto vain, ja koti kuosissa - tosin itse olen vieläkin pyjamassa ja lapsen kaveri tulee meille hetkenä minä hyvänsä (ja ihmettelee varmaan kotona, että kun se niiden äiti on päivälläkin yökkärit päällä!).


Koirakin rauhoittui lepäilemään siivottuun tilaan -ehkä siellä on nyt parempi feng shui :-) Eipä tyyppi vielä tiedä, että pääsee kohta kanssani pitkälle juoksulenkille... Tällaista lauantaita siis meillä, siivousta ja chillailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...