15.1.2012

Taikasienen ylistys

Tiedän, että tämä on jo vanha juttu, mutta pakko nyt silti kirjoittaa asiasta, kun tämä tuli "ajankohtaiseksi" juuri nyt: Akron Taikasieni on ihmetuote!

Tarina menee näin: poikani on innostunut sarjakuvien piirtämisestä. Hän hakee YouTubesta mallivideoita ja -kuvia, ja piirtelee kavereiden kanssa kuvia; ollakseen täysin lahjattoman äitinsä poika voin olla todella ylpeä hänen taiteestaan!

Hän piirteli taas tuossa vieressä sillä välin kun minä join kahviani ja selailin viikon aikakauslehtiä, ja juttelimme  tulevasta viikosta kaikessa rauhassa. Sitten yhtäkkiä tajusin, että lukuisista pyynnöistä ja käskyistä huolimatta hän oli unohtanut laittaa piirustuspaperinsa alle suojaksi jotakin: hänen piirtämänsä ukkeli oli siis n. 80% siirtynyt suoraan paperin läpi sohvapöytään! Kuva on tässä ja ymmärätte varmaan, että niin hieno kuin se onkin, en myöskään olisi toivonut sen jäävän ikuisiksi ajoiksi olohuoneemme taiteelliseksi kiintopisteeksi!


Tukahdutettujen kirosanojen saattelemana juoksin hakemaan juuri eilen löytämäni (ostin sen siis jo yli vuosi sitten ja onneksi se tuli eilen vastaan allaskaapin kaaoksesta - "ai niin, meillä on tällainenkin") taikasienen. Ja se toimii! Muutama pieni musta piste jäi pöytään, mutta ei voisi uskoa että tuo ukkelin kuva oli siinä hetki sitten lähes kokonaisuudessaan - ja lapsi käytti siis pahinta laatua olevia spriitusseja.


Ei siis ole ollenkaan liioiteltua kuvailla tuotetta taika-sanalla, olen täysin myyty! Ja jatkossa kannattaisi ehkä hankkia lapselle hieman huonekaluystävällisemmat tussit ihan vain varmuuden vuoksi (paitsi jos olisi tosi kiero ja haluaisi uuden sohvapöydän tuon jo muutaman vuoden vanhan tilalle :-) ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...