28.1.2012

Hullaantunut huiveihin

Olen viime vuoden aikana ostanut ja käyttänyt huiveja enemmän kuin edellisten 36 vuoden aikana yhteensä! Tarjontakin on varmasti lisääntynyt, koska ne ovat nyt muotia - ainakin minusta tuntuu siltä, että kaupat ovat ihania huiveja täynnä ja niitä käytetään stailauksessa apuna paljon aikaisempaa innokkaammin.

Kokosin muutamia omia suosikkejani tähän, mukana on sekä talviversioita että kevyempiä silkki- tai puuvillahuiveja.


Ylhäältä alaspäin:
Jaegerin silkkihuivi
Zaran raidallinen trikoo
Dieselin ruudullinen hapsuhuivi
Globalin oksa-aiheinen huivi
Massimo Duttin siniharmaa huivi ohuen ohutta villaa
Balmuirin kasmirhuivi alimmaisena


Yllä näkyy jo yksi uusi hankinta ekana vasemmalla; ostin Massimo Duttin erinomaisesta mallistosta kaksi uutta huivia - ja molemmissa on lintuja! Linnuissa ei sinänsä ole mitään kummallista, paitsi että satun pelkäämään lintuja "livenä" tosi paljon - olen aivan kauhuissani, jos joudun kävelemään pulujen kansoittaman toriaukion halki, ja kyyristelen veneessä kuin heikkopäinen lokkien liidellessä yläpuolella. Ehkä yritän päästä fobiastani kietomalla lintuja kaulani ympärille? Tai ehkä linnut pysyvät poissa, kun näkevät lintukuosisen huivin? Joo, niin varmaan!


Tämäkin huivi on siis Massimo Duttista ja lintujen lisäksi väri on kaikkea muuta kuin minun tyyliseni - tässä taas lienee alitajuinen pyrkimys muuttaa pukeutumista vähän värikkäämmäksi, mutta oikeasti en kyllä ymmärrä, missä mielenhäiriössä ostin tämän. Kaunishan se on, mutta voisin lyödä vetoa, että vuoden päästä voin todeta pitäneeni huivia tasan kerran ja silloinkin tunteneeni oloni täysin vieraaksi! Ja lintumotiivi jatkuu, tällä kertaa sulkaversiona. Tämä Rützoun silkkihuivi (kevyt kuin unelma!) oli niin viehko, etten kertakaikkiaan voinut jättää sitä ostamatta. Harmikseni huomasin, että se on yhdestä kulmasta vähän rikki - olisi pitänyt olla putiikissa tarkempi, eikä vain hullaantua ihanasta tavarasta :-( Korjata en sitä osaa, mutta saan sen kyllä piiloon niskaan...

Olen koko aamun siivonnut ja järjestellyt ja raivannut (kuvia ruokapöytäprojekista myöhemmin); nyt on vietävä koira lenkille ja sitten oikeasti tehtävä työhommia pari tuntia - niin ikävältä kuin se näin lauantaina tuntuukin. Onneksi on villasukat ja hyvää kahvia, ei tunnu ihan niin kurjalta, kun tekee olonsa mukavaksi!

2 kommenttia:

  1. Kivoja huiveja ! Erityisesti tykkään tuosta keltaisesta lintuhuivista ;)

    VastaaPoista
  2. Kuten arvelinkin, juuri tuo keltainen lintuhuivi on se ainoa, jota en ole pitänyt vielä kertaakaan. Se ei vain tunnu sopivan minkään kanssa :-(

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...