9.1.2012

Mulberry oli pettymys :-(

Ihanan suuri paketti saapui tänään ja odotin innolla sen avaamista. Paksu paperikassi satiinirusetilla suljettuna, sen sisällä tutun näköinen dustbag...josta sitten paljastui se pettymys.


Laukku (alkuperäinen teksti täällä) on ihan kummallisen mallinen; tosi suuri, mutta toisaalta suuaukko on kapea (tuskastuisin joka päivä tunkiessani läppäriä laukkuun sisään). Omituisin ja tyhmin on kuitenkin kahva, joka on tosi tönkkö - näettekö sen kuvassa? Se ei siis taivu ollenkaan, eikä sitä saa säädettyä yhtään pidemmäksi; laukun saa hädin tuskin mahtumaan olkapäälle.Ei siis auta muu kuin palauttaa laukku - voin vain kuvitella, mitä postikulut maksavat... Mutta kalliimpaa vielä olisi pitää viiden tai kuudensadan euron virheostos (en muista tarkkaan, minkä hintainen tämä oli), joten nyt on vain kärsittävä :-( Onneksi tämän luokan virheitä sattuu aika harvoin!

JOS joku kaiken tämän haukkumisen jälkeen olisi kiinnostunut ostamaan laukun, niin laita ihmeessä viestiä - toimitan pääkaupunkiseudulla kotiovelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...