18.1.2012

Aurinkoa elämään!

Otin tänään vähän hitaamman lähdön ja tulin vasta kymmenen jälkeen töihin - oli muuten ihanaa! Kävelytin koiran jenkkityyliin kahvimuki kädessäni ja - hyvänen aika sentään - siellähän paistoi aurinko!! Olimme koiran kanssa molemmat yhtä riehakkaalla päällä, ja oli kyllä harvinaisen paljon kivempi aamulenkki kuin se tavallinen klo 6:50 unenpöpperöinen pakkotarpominen. Kyllä tämä kohta kääntyy taas iloksi, kunhan päivät pitenevät ja saamme taas nauttia luonnonvalosta :-)


Huomasin, että muutamat muutkin bloggaajat ovat ihastuneet tulpaaneihin, niin minäkin - toki mitkä tahansa leikkokukat tuovat piristystä ja iloa päivään ja arkeenkin hitusen juhlaa. Nämä kukat valitsi poikani, jonka mielestä väri sopi hyvin pöytäliinan raitoihin - miten olikaan voinut huomata jo etukäteen pöytäliinan värin?! Ja ilokseni ovat kestäneet näin hyvänä jo yli viikon, kun olen kerrankin viitsinyt lisätä vettä ja leikata uudet imupinnat.

Asiasta aivan toiseen: näin eilen Erinin esiintyvän, ja oh! mikä ääni hänellä onkaan livenä! Oli tosi vaikuttavaa kuunneltavaa ja mielelläni olisin voinut istua siinä paikallani vaikka koko illan. Juttelin hänen kanssaan vielä tovin esityksen jälkeen (joo, olin juuri se epätoivoinen back stage -fani, joka yrittää sönköttää jotakin fiksua sanottavaa ihan paiseessa) ja hän on kyllä mitä sympaattisin ihminen ihan oikeastikin - jotenkin biisiensä "oloinen" ja hyvin maanläheiseltä ja järkevältä vaikuttava tyyppi. Tästä lähtien kuuntelen hänen musiikkiaan vielä suuremmalla arvostuksella :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...