28.2.2012

Myrskyä ja siivoushommia.

Huh, mikä lumimyräkkä tänään olikaan! Lupasivat 15 cm lunta, mutta kyllä olen sitä mieltä, että sitä tuli lähemmäs 20 cm. Lumityöt jumittivat selän ja kävivät salitreenistä, koirakaan ei halunnut kuin käydä parin sadan metrin päässä kääntymässä, vaikka yleensä onkin tosi reipas ja kaikenlaisessa säässä viihtyvä tyyppi.

Ja sitten kun tulin kotiin sain kuulla, että huomenna on tulossa kiinteistönvälittäjä antamaan hinta-arviotaan tästä meidän asunnostamme. Olen siis siivoillut ja järjestellyt ihan koko illan, sillä vaikka toki tiedän, ettei välittäjä ole tulossa tsekkaamaan kotimme siisteyttä ja osaa ammattilaisen silmin nähdä kaiken epäjärjestyksen ja sotkun ohi, en silti kehtaa päästää vierasta ihmistä tänne tätä arkikaaosta katsomaan. Hah, vieraskorea olen!

No, ainahan sitä on siinä vaiheessa tyytyväinen, kun urakka on ohi, ja kyllähän täällä taas näyttää hyvältä vaikka itse sanonkin :-) Sen verran vakavissaan nyt siis olemme, että haluamme saada edes jonkinlaisen käsityksen asunnon käyvästä hinnasta - JOS nyt se uusi ihannekoti sattuisi osumaan kohdalle...

-----

COSin pakettikin tuli - tai oikeastaan se odotti viikon Matkahuollossa ennen kuin ehdin noutamaan sen. Kivoja olivat mekko ja trikoopaita

Tämän seuraksi ajattelin ruskeaa nahkavyötä, jolloin malli muuttuu A-linjaisesta kellohelmaiseksi. Materiaali on aika paksua puuvillaa. 

Tämä oli mukavan pehmeää ja laadukkaan tuntuista trikoota. 

Tämä neulemekko silkkiselkämyksellä taas oli aivan kummallisen mallinen, sillä takalipare oli parikymmentä senttiä etuhelmaa pidempi ja roikkui rumasti. Mekko lähtee siis palautukseen (jälleen kerran kiittelen COSin ilmaista palautusta!).


Harmi, että iltaisin on vielä niin hämärää, etten pysty kuvamaan näitä itseni päällä :-(

Kunnon talvinen lumikeli on kyllä ihan kiva, mutta olisi mukava jos kelit lämpenisivät sen verran, että pääsisi jo käyttämään mekkoja pitkästä aikaa. Olen niin viluisa ja mukavuudenhaluinen, että vähänkin viileämmillä keleillä tulee vedettyä farkut jalkaan, jotten palelisi ja nyt alkaa vähän kyllästyttämään. Jospa huomenna tsemppaisin ja ottaisin mekon työvaatteeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...