14.6.2013

Päivän asu kiireen keskeltä


Tämä viikko on ollut aika rankka, vaikka onkin ollut vaikka mitä kivaa: golfia, Radio Aallon kesäkonsertti (ja ne jatkot...), yhteistyökumppaneiden tupareita (joissa olin ihan autolla) ja kotona normiaskareiden lisäksi veneenvarustelua, tai ainakin sen valmistelua. Olen siis haalinut kaikkea mahdollista kamaa kasaan veneeseen vietäväksi ja tarvikelista onkin tosi pitkä; sain onneksi paljon hyviä vinkkejä kaveriltani, joka on veneillyt jo monta kesää melkein samanlaisella veneellä. Tiesittekö, että on olemassa ihan erityisiä pyykkipoikia veneeseen?!

Olen myös pukeutunut varsin tylsästi koko viikon, joten ei ole ihan huikeasti näytettävää siltäkään saralta. Tässä nyt kuitenkin taas nämä uudet housut - tällä kertaa ihan kenkien kanssa :-)

Toppi COS
housut Gap
kengät & Other Stories

Harmikseni en ehtinyt ajoissa Malene Birgerin alennusmyyntiin, ja koko kevään himoitsemani hame ehti myydä loppuun alle tunnissa. Mikään ei sitten enää näyttänytkään miltään, joten passasin nyt koko alen. Tai no, katsotaan, josko eräs silkkimekko tulisi lopulta -60% aleen asti, jolloin voisin jo harkita siihen investoimista (poistoaika kolme vuotta, niin ei kirpaise niin kovasti). 

Samaten sain Mulberryn aleen pre-koodin, mutta taas kerran jäin nuolemaan näppejäni, sillä beige Del Rey oli näköjään aika monen muunkin suosikki... No, säästinpä nekin 800€!

Yhden paketin kävin kuitenkin tällä(kin) viikolla noutamassa: sain Finnairilta viestin, että Plus-pisteitäni oli vanhentumassa, eikä niitä nyt tietenkään sovi jättää käyttämättä! Harkitsin Soreleita (jotka olisivat nekin tulleet tarpeeseen), mutta päädyin sitten kuitenkin tähän paljon kesäisempään tuotteeseen: 

Design House Stockholmin Carrie -pyöräkori

Kuten näette, on miehelläkin ollut kiire, eli koria ei ole vielä asennettu - enkä siis ole edes 100% varma, että se sopii fillariini - toivotaan parasta! Hauska bonus korissa on se, että sen saa helposti napattua mukaan vaikka ruokakauppaan - ja kuten kuvasta juuri ja juuri näkyy, on siinä kantohihnakin liikuttelua helpottamassa. Vähänkö olen kohta stylesti ruokaostoksilla!

Haaveissani olisin voinut myös kuskata koiraa korissa, mutta siihen tarkoitukseen se oli vähän liian nafti. Onko olemassa joku koirien rinkkaratkaisu? Voisiko joku ainakin harkita sellaisen kehittämistä? Olisi kiva fillaroida koira kyydissä pururadan varteen ja juosta sitten lenkki pehmeämmällä alustalla kuin tällä meitä ympäröivällä asfaltilla, joka ei oikein ole polvieni mieleen...

Toivotaan hyviä veneilysäitä huomiselle, sillä pääsemme vihdoinkin neitsytmatkalle paatillamme. Apua, mitä mä puen päälle?!

6 kommenttia:

  1. Onpas mukava näköinen asu, me likey ! Tykkään noista housuista, noita voisin harkita jopa itse - sanoo se, joka yleensä ei osaa olla kuvioillisissa lahkeissa. =)

    Mukavaa veineilyä ! Ja päälle ainakin se pelastusliivi - muulla ei taida olla niin väliä. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki kuosit perusraitaa lukuunottamatta ovat mulle uusi juttu, mutta ihan hyvin näissä päivä sujui, vaikka välillä itsekin hätkähdin, kun satuin katsahtamaan alaspäin :-)

      Pelastusliivejä on veneessä enemmän kuin sinne saa edes ottaa matkustajia, joten se puoli on hyvin hanskassa. Ja paukkuliivit ovat niin kevyet päällä, ettei niitä edes huomaa.

      Poista
  2. Mun mielestä tuo on kiva kokonaisuus myös, housut on kivat.

    Oikein hyvää viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Housuista(mme) vielä - ne keräsivät töissä lukuisia kyselyjä! Positiivisia sellaisia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäinkin odottelemaan sun fiiliksiäsi, kiva että tulit huomatuksi (ja siis hyvällä tavalla) :-D

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...