18.6.2013

Päivän asu


Olen taas muutaman päivän yh:na, ja kyllä siinä vain on vissi ero olla yksin pyörittämässä huushollin arkea kuin jakaa se toisen aikuisen kanssa. Vaikka miten yrittää tehdä täyttä työpäivää, tekee todella tiukkaa ehtiä ajoissa kotiin ja kauppaan ja kuskaamaan lasta leiriltä ja viemään koiraa ja pesemään pyykkiä ja siivoamaan kotia siivoajia varten. Matkahuoltoonkin pitäisi ehtiä - ja ehdinkin (COS ei pettänyt taaskaan, siitä lisää huomenissa).

Ja nyt olen sitten kuitenkin ihan yksin kotona, sillä lapsi lähti yökylään - ja heti on ikävä. Onneksi koira jäi pitämään seuraa, tosin sekin vetäytyi jo yöpuulle, joten kaipa sitä voisi mennä kerrankin ajoissa nukkumaan (olisikin eka kerta pariin viikkoon...).

Päivän asusta sen verran, että siinä yhdistyy tosi vanha ja ihan uusi; toppi on Zarasta pari viikkoa sitten ostettu ja se oli tänään ekaa kertaa päällä. Kengät taas ovat tosi vanhat, ja vaikka olen monta kertaa ollut heittämässä niitä pois, ovat ne jotenkin pelastautuneet joka kerta ja tänään osuivat taas lähes tainomaisesti käteeni - ja olivatkin ihan sopivat yhdisteltäväksi muihin sinisen sävyihin.

Toppi Zara 
Housut Lindex
kengät LK Bennett

Vietin huikean vapaailtani ostoksilla Sellossa, woohoo! Huulipunan (taas!) lisäksi ostin L'Oréalin uudesta kynsienhoitosarjasta tällaisen kynsienvahvistajan (taas!). Onkohan Essie-brändin hankinta tuonut uutta kynsiosaamista koko konserniin? Toivotaan niin, sillä omani ovat aivan toivottomassa kunnossa ja kaiken mahdollisen avun tarpeessa.




Jospa juuri tämä olisi se taikalakka, mitä luulette?!

Tämä päivä ei valitettavasti ollut yhtä aurinkoinen ja kepeä kuin eilinen (mm. meinasin ajaa aamulla kolarin ja työpäiväkin oli sieltä huonommasta päästä) ja lopuksi päätin vielä siirtää sen tyttöjen viikonloppumatkan - jonka piti siis olla ensi viikolla - myöhemmäksi, jotta pääsemme koko perhe aloittamaan kesälomamme yhdessä veneillen.

Olin niin odottanut sitä kaupunkilomaa, joten harmittaa ihan kamalasti, ettei päästäkään sinne samantien. Mies ei mitenkään painostanut tähän siirtämiseen, mutta oli niin silminnähden harmistunut tajutessaan, että ko. reissu olikin juuri nyt, että kyllä tämä varmaan oli ainoa oikea ratkaisu. Ihana, rakas ystäväni oli ymmärtäväinen ja viisas suhtautuessaan lykkäämiseen aivan uskomattoman hienosti. Kiitos, L, jään sinulle tosi isosti velkaa!

Ja kyllä vain, ilkeä ihminen huomauttaisi, että tässä ollaan äärimmäisen hemmottelun ilmentymän äärellä, kun joku kehtaa edes omassa mielessään kiukutella siitä, että joutuu veneilemään varsin mukavissa olosuhteissa sen sijaan, että pääsisi toiseen reissuun. Joo, myönnän. Ja lupaan päästä tämän yli ihan pian.

Nyt kello onkin taas iloisesti niin paljon, että seuraavatkin yöunet jäävät vähän vajaiksi. Onneksi on kesä, ja silloin kuuluukin valvoa näin pikkutunneille asti :-) 



8 kommenttia:

  1. No kappas, sama yh meininki täälläkin. Ja kyllä - myös juhannuksena... Ymmärtänet varmaankin suklaakakun tarpeen.

    Minullakin on muuten kynnet taas säpäleinä, joten kerro sitten kokemuksia tuosta aineesta!

    Parempaa päivää huomiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tänään oli jo parempi päivä :-) Ja kyllä vain ymmärrän suklaakakun tarpeen enemmän kuin hyvin (nim. hän, joka miettii, viitisisikö hörppäistä lauantailta jääneet pullonpohjat tänään iltansa iloksi...)!

      Poista
  2. Onpas kaunis toppi! Kerrassaan ihana.

    Jaa, uusi kynsituote.. äääh, ei näitä saisi esitellä :D pitänee kipaista Selloon huomenna ja ottaa kokeiluun. Tottakai vakaasti uskon jokaisen tuotteen kohdalla uskon sen juuri olevan se ihmetuote :)

    Oikein hyvää päivää tälle päivälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, munkin mielestä toi toppi sopi kivasti mun muiden Mad Men -henkisten retrovaatteiden jatkeeksi!

      Lohdutaavaa kuulla, että on muitakin kynsiongelmaisia kuin minä...

      Poista
  3. Kauniin yksinkertainen asu ja ihanat kengät ! Joskus kannattaa tehdä uhrauksia perheen eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Joo, niin pitää tehdä kohtuullisia uhrauksia - ja kuten oli pakko myöntää, ei tämä ole ollenkaan sieltä kamalimmasta päästä!

      Poista
  4. Jälleen kerran kiva yhdistelmä.
    Mä tarttisin kanssa tuollaisen taikalakan, nimittäin mun kynnet on niin karseessa kunnossa, että voi itku. Kerrohan kokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, kerron varmasti kokemuksia, jos vain jaksan olla kärsivällinen ja käyttää taikalakkaa tarpeeksi pitkään, että sillä on jotakin vaikutusta...pitkäjänteisyys ei kuulu yleisesti tunnustettuihin vahvuuksiini.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...