28.2.2014

Epäkäytännöllinen kenkähaave

Nämä kengät (Lorna Flat point Slingback) olivat Whistlesin newsletterin ykkösnosto, eivätkä suotta. Harkitsen tilaamista, mutta tiedostan kyllä, että tuollaiset kannasta avonaiset kengät eivät todellakaan ole suomen kevätkeleihin se sopivin vaihtoehto...mutta ehkä näiden aika olisi siinä vaiheessa, kun kaikki ballerinat jo kyllästyttävät, eli viimeistään kesäkuussa? Mulla on siis muutama kuukausi aikaa pohtia asiaa vielä.


Tämä viikko on taas ollut niin kiireentäyteinen, etten ole tavoistani poiketen ehtinyt bloggaamaan moneen päivään - vaikkei se nyt mikään tavattoman pitkä tauko tietenkään ole. Tästä on vain tullut niin totuttu tapa, että itse huomaan kaikki muutaman päivän hiljaisuudet, vaikkei kukaan muu niitä ehtisikään panemaan merkille :-) Jospa tämä arki tästä taas rauhoittuisi vähäsen, mutta täytyy valitettavasti myöntää, että voin kyllä unohtaa hevosenvuokraushaaveeni toistaiseksi, sillä siitä tulisi enemmän stressiä kuin iloa. Ehkä joku päivä vielä...on hyvä olla haaveita!

Nyt haaveilen rauhallisesta vapaahetkestä perheen kanssa, ja se on onneksi helposti toteutettavissa. Hauskaa viikonloppua teillekin!

10 kommenttia:

 1. Söpöt pointed toe kenkulit! Sopisi oikein hyvin siistiin sisätyöhön. :)

  VastaaPoista
 2. Ne ovat kauniit, joskin minä miellän ne kyllä kesäkengiski. Juuri tuon avonaisen kantapään takia luulisin :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei noilla ihan vielä huhtikuussa dallailla...

   Poista
 3. Ihanat sandaalit! Lontoossa tuon tapaisia oli kaupoissa jo paljon! Ja sellaisia, missä kärki oli tuollainen ja kannan takaa myös "kiinteä", jos ymmärrät mitä tarkoitan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmäränpä hyvinkin, ja ehkä sellaiset olisivat vielä fiksummat, jos tulisivat jossakin vastaan.

   Poista
 4. Oi, kaunis ja siro malli!

  Eipä kuule muutaman päivän hiljaisuudet ole niin justiinsa, sanoo hän joka on viimeksi ehtinyt postaamaan joskus viime viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harrastushan tämä vain on, mutta kyllä itse ainakin alan jo kaipaamaan teitä lempparibloggaajia, jollei pitkään tule uusia kuulumisia!

   Poista
 5. Kauniit. Whistlesillä on muutekin ihania juttuja.

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, esim. lempibomberini ja edellisen postauksen harmaa neuletakki :-)
   Rentoutta sinnekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...