7.2.2014

Viikon asukuva

Tosiaan, koko viikon asukuvasaldo on tässä; olin kotona käytännössä vain hämärän aikaan, joten olen kiitollinen edes tästä yhdestä.

jakku Whistles
toppi Oui
farkut Gap
kengät BilliBi

Töitä jäi kiireisen viikon jälkeenkin vielä niin paljon, että huomenna täytyy valitettavasti ottaa itseään niskasta kiinni ja avata työkone muutamaksi tunniksi. Täytyy mm. muotoilla omat tämän vuoden tavoitteet esimiehen hyväksyttäväksi ja miettiä omien alaisten vastaavia, valmistella kevään kickoffia, vastata todella moneen sähköpostiin, tsekata pari mainoskonseptia tai puolivalmista filkkaa ja ihan akuuteimpana hommana on tehdä pari slidea maanantaiaamun preseä varten. Mulla taisi koko viikon aikana olla kolmisen tuntia työaikaa koneella (loput vietin palavereissa, ei lounashetkiä), joten en vain millään ehtinyt tekemään kaikkea vaadittavaa, kun kotonakin piti olla ennen lapsen nukkumaanmenoaikaa... On siis ollut kepoisempiakin viikkoja!

Mutta hei, ensi viikko onkin enää kolmipäiväinen, joten en tietenkään valita! Päinvastoin, olen edelleen alppimatkastamme [varmaan ärsyttävän] innoissani ja ajattelin yrittää olla fiksu ja kerätä edes osan kamoista kasaan jo viikonloppuna sen viimeisen illan hyperventiloinnin sijaan - jos sitä nyt pystyy kokonaan välttämään. Kaiken lisäksi koira pitää viedä hoitoon jo lähtöä edeltävänä iltana, joten siihenkin menee oma aikansa. Nyt kävi niin kivasti, että sain kahdet kaverit ottamaan sen (vaihtavat vuoroa keskellä viikkoa), joten koiran ei tarvitse mennä kenneliin, kuten yleensä. Kunhan nyt olisi ihmisiksi siellä kyläillessään...

Tämä perjantai toi kyllä mukanaan kaikkea oikein kivaakin: Livboxi (katso sisältö vaikka mun Instasta), Selectedin tilaus (mm. leopardiverskat, uuh!) ja Vichyn 100 päivää 100 naista -kampanjan tuotteet.  Miten sitä voikaan innostua niin kassillisesta kosmetiikkaa? Minä voin! Ajattelin ensin tyhjentää koko veskin peilikaapin osoittaakseni sitoutumistani Vichyn kampanjaan, mutta se on niin täyteen ängetty kaikenlaista putelia ja tuubia, etten saa koko satsia mahtumaan mihinkään muualle. Mitään muuta kuin Vichyä en nyt siis kuitenkaan aio käyttää seuraavan sadan päivän ajan - katsotaan, minkälaiseen muutokseen se johtaa :-)

Loppuillan ohjelmassa on enää lasi punkkua ja uusi Marie Claire iPadilta. Hyvää yötä ja hienoa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva, että karvakaveri pääsee kyläilemään teidän loman ajaksi!

  Oho, tuo Livboxin sisältö on paljon parempi miksi niitä kuvittelin. Joskus ajattelin itsekin liittyä siihen, mutta mulla on muutenkin kaapit täynnä korkkaamattomia kosmetiikkaputeleita, joten ajattelin olla fiksu. Hyvää kamaa tuolla kassissa ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt oli poikkeuksellisen hyödyllisiä (=mulle sopivia) tuotteita - joskus on vähän vähemmän käyttistä kamaa. Ja on kyllä käynyt mielessä pistää se tauolle vähäksi aikaa, sillä mulla alkaa olemaan jo pieni säilytysongelma, kun avaamattomia kosmetiikkapaketteja on jemmattu vaikka mihin...EN OSTA MITÄÄN UUTTA PITKÄÄN AIKAAN!

   Poista
 2. Tuo jakku on niiiiin ihana, täällä tykkäillään asusta kovasti! Casual chic!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - se on ollut aika usein käytössä, eli oli oikein viisas hankinta!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...