24.2.2014

The Päivän Asu is back!

Vihdoinkin, vihdoinkin oli aamulla tarpeeksi valoisaa asukuva varten (lähdin kyllä aika myöhään...)! Kuten näkyy, toteutin Good Wifen inspiroiman mekkosuunnitelman, ja olihan se taas pitkästä aikaa mukavaa vaihtelua viime aikoina vallinneeseen farkkulinjaan.

neuletakki Whistles
mekko Filippa K
nilkkurit Clarks

Työviikko alkoi varsin vauhdikkaasti - en oikein ehtinyt tajuamaankaan ajan kulkua, kun kello oli jo varttia yli viisi ja toimisto puolityhjä. Ihan viimeisenä en yleensä lähde, mutta yritän aina hätyytellä työkavereita kotiin etenkin, jos on jo oikeasti ilta. Meillä ei onneksi tarvitse tehdä ylitöitä säännöllisesti, mikä on tosi hyvä juttu, sillä pidän työn ja vapaa-ajan sopivaa tasapainoa erittäin tärkeänä asiana - joskus on vain niin paljon kaikkea mielenkiintoista, ettei millään malttaisi jättää tekemistä kesken. Ja joskus taas on niin paljon laskuja hyväksyttävänä, maileja luettavana/ vastattavana ja powerpointslideja odottamassa, että on parempi jäädä vähän pidemmmäksi aikaa rauhassa istumaan ja hoitamaan asiat kuntoon sen sijaan, että yrittäisi päivän palaverien välissä (tai joskus niiden aikana, soo soo!) multitaskata kaikkea kuntoon. Sotkuhan siitä tulee, ja virheitä myös.

Nyt olen kuitenkin jo kotona ja perhekin on ruokittu; jäljellä on enää viikon liikunnallinen kohokohta eli ratsastus. Maanantai on yksi viikon parhaista päivistä!

10 kommenttia:

 1. Näpsäkän näköinen asu :) Viikot laukkaavat sellaista vauhtia eteenpäin ettei itsekään aina muista mikä viikonpäivä on huomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin on päivät sekaisin milloin mihinkin suuntaan - joskus yllättyy iloisesti, joskus taas katoaa yksi päivä välistä...

   Poista
 2. Kivan näköinen asu, tykkään väreistä - tietysti ;) Ratsastaminen on mukava harrastus. Ratsastin silloin kun vielä asuimme ulkomailla ja sitä saattoi harrastaa lämpöisessä ilmassa vuoden ympäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - mullakin oli turvallinen olo tuossa väriskaalassa :-)

   Mäkin ratsastan vuoden ympäri, nyt kylmimpään ja pimeimpään aikaan maneesissa ja kohta taas ulkokentällä. Maastoon ei meidän tallilla pääse, joten se jää lähinnä ulkomaanreissujen herkuksi.

   Poista
 3. Voi olispas munkin mielestä maanantai viikon paras päivä :D Kiva asukin sulla, pitääkin muistaa yhdistää neuletakkia mekkoon pitkästä aikaa. Mä olen vannoutunut bleiserinainen, mutta toisi vähän vaihtelua kokeilla neuletakkia bleiskan tilalle. Kiitti inspiraatiosta siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulla taas ei ole kuin yksi perusbleiseri (musta tietysti), koska ei tarvitse pukeutua niin fomaalisti - voisin siis hakea sulta inspistä niiden käyttöön :-)

   Poista
 4. Kiva asukokonaisuus! Sitä tasapainoa on joskus haasteellisempaa löytää, mutta olen lähtenyt siitä, että joskus on niitä päiviä, kun on tehtävä enemmän töitä ja joskus voin lähteä aikaisemmin. Pääasiallisesti koetan katsoa nykyisin, että oikeasti olen vain sen normaalin työaikani töissä, enkä suurempaa määrää ylitunteja. Noh, tällä viikolla on ollut enemmän, ensi viikolla suunnitelmissa siis joku sopiva päivä lähteä alkuiltapäivästä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen hyvä pidentämään päivää, mutten kovin hyvä vastavuoroisesti lyhentämään/ ottamaan takaisin... No, myönnettäköön, että käyn joskus kampaajalla työajalla ;-)

   Poista
 5. Ooh, tuo neuletakki <3
  Munkin pitäisi taas ryhdistäytyä mekkojen kanssa, niin harvoin tulee käytettyä. Tosi kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mekot on jääneet ihan liian vähälle käytölle tänä talvena, nyt yritän ryhdistäytyä. Ja kiitos!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...