23.2.2014

Pyhitetty lepopäivä

Kyllä, tämä päivä on ollut täydellisen, ihanan toimeton, jollei oteta laskuun aamun Hot Yin -joogaa, joka oli kyllä sekin ihan vain minua itseäni varten - ja yllättävän rankka tunti! Olen katsonut monta jaksoa House of Cardsia, Scandalia, Good Wifea ja vielä NYC Holmesiakin, maannut vain sohvalla ja välillä noussut syömään miehen laittaamaa ruokaa. Hulppeaa!

Jaa että mitenkäs pienen pojan äiti voi ottaa itselleen noin paljon omaa aikaa? No kuulkaa siten, että poika lähti joogani aikana kavereiden kanssa laskettelemaan, ja viipyi reissussa kuusi tuntia! Pari kertaa kyllä soittelin, että onko kaikki ok, ja kuulemma oli eikä ollut kiire kotiin. En ymmärrä, missä välissä se jalassani alati roikkuva ja pari hassua sanaa osaava pikkutaapero muuttui ihan itsenäisesti frendiensä kanssa skimbaavaksi pikkujäbäksi?!

Jolle muuten ragetettiin aamulla ihan kunnolla, sillä suusta kuului aivan selkeä voi vi**u. Ei ole todellakaan multa opittu, vaikka pari ärräpäätä on kieltämättä päässytkin lipsahtamaan suusta myös hänen ylhäisyytensä läsnäollessa. Seuraavasta kerrasta uhkasin laittaa kaikki i-laitteet loppupäiväksi jäähylle - ehdottomasti tehokkain kaikista rangaistuksista, ainakin meidän perheessä (kukaan ei  muista koskaan maksaa lapselle viikkorahaa, joten sen poisjääminen olisi ihan arkipäivää...).

Scandalista ja Good Wifesta inspiroituneena lupasin itselleni, että huominen on mekkopäivä - molempien sarjojen daameilla kun on niin kadehdittavat garderoobit (tosin Olivia Pope käyttää enemmän housupukuja, mutta tosi style on!), ja miksikäs niitä mekkoja tulee ostettua, jollei arkikäyttöä varten?! Ja kyllä tässä viikonlopun surffailun lomassa tuli tilattua vähän jotakin uutta kevävaatettakin, tunnustan! Kävin myös vilkuilemassa COSin uutta kevätmallistoa, ja niin vain kaikki pastellit/ vaaleammat värit näyttävät taas niin freeseiltä, mutta ehkä ihan vielä ei ole niiden aika. Mennään mustilla vielä hetki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...