16.3.2014

Shoppailupäivän saldoa

Kiertelimme eilen ystäväni kanssa muutaman tunnin kaupungilla; olin laittanut uudet housut (rennot, laskeutuvat, mustat) omalle ostoslistalle, mutten ollut kovin toiveikas asian suhteen (vihaan housujen etsimistä ja sovittamista - ja sitten himassa lahkeiden lyhentämistä!). Kyseessä oli siis ennen kaikkea virkistys- ja inspiroitumisretki.

Kiertelimme ensin Fredan suloisia sisustusputiikkeja ja piipahdimme Gaudetessa, joka on alkanut myymään Vinceä - niin ihania matskuja ja sopivan rennontyylikkäitä vaatteita, että oli pakko hypistellä ne melkein jokainen erikseen. Tutustuin merkkiin edellisellä Nykin matkalla (mutta ostin vain yhden t-paidan, silly me!) - täytyy kesällä muistaa ottaa paremmin aikaa asialle :-) Olen jo alkanut tekemään listaa tärkeistä turistikohteista, joita ovat mm. DKNY, Tory Burch ja DVF - kesäkuuhun mennessä lista lienee jo varsin pitkä...

Mutta takaisin Helsinkiin: Fredan jälkeen matkamme vei COSin kautta Max Maraan ja Filippa K:lle. Tarvitseeko Stockaa edes mainita? 


Cosilta ostin tämän ohuen villaneuleen, jota olen ihastellut jo pidemmän aikaa - ei siis mikään heräteostos tällä kertaa! Lisäksi sovitin useat eri housut ja pari hametta, mutta mikään ei oikein ollut natsannut. Harmi, sillä Cosin vaatteet eivät todellakaan ole sieltä kalliimmasta päästä, joten olisin voinut ostaa vaikka paritkin pöksyt, jos olisin vain löytänyt sopivat, mutten ole tainnut koskaan löytää sieltä itselleni istuvaa mallia - taitaa olla vähän liian runsas tuo takapuolisosasto tai jotakin... 

Max Maran kuvia löytyy Instagramista pari kappaletta; siellä juhlittiin siis merkin 25-vuotissynttäreitä herkullisissa tunnelmissa ja livejazzin säestämänä. Kiertelimme vähän eksyneen oloisina liikkeen molemmat kerrokset, ja vasta lähtiessä selvisi, että Weekend on siirtynyt parin korttelin päähän omaan liikkeseen - ja juuri Weekend-mallisto on se, josta olen eniten löytänyt itselleni mieluisia vaatteita. Nyt emme sinne toiseen putiikkiin ennättäneet, mutta haluan ehdottomasti käydä siellä tässä lähiaikoina oikein ajan kanssa. Vielä mukavampaa olisi suhauttaa taas Milanoon ostoksille, mutta se taitaa nyt olla vähän liian iso toive juuri tähän saumaan.

Arvasitte varmaan, että kyllähän ne sopivat housutkin sitten lopulta osuivat eteen ja jalkaan - olisi pitänyt arvata, että Filippa K:lta löytyy aina jotakin!

Meinasin kävellä onneni ohi näidenkin suhteen, sillä sovitin ensin ihan normaalisti sukkasiltaan (vasen kuva), ja housut näyttivät liian verkkarimaisilta. Ei hyvä.

Onneksi tajusin pyytää korkkarit malliksi, ja johan muuttui ilme ja ryhti kertaheitolla - katsokaa nyt, miten dramaattinen ja merkittävä ero noiden kahden kuvan välillä on, ihan kuin eri housut olisi jalassa! Tai ainakin tarpeeksi, että tajusinkin yhtäkkiä löytäneeni kaikki kriteerini täyttävät housut ja sitten tietysti ostin ne. 

Kotona sovittaessa tuota asua koin hieman shokeeravan yllätyksen: nuo mustat korkkarit ovat talven aikana kutistuneet tai sitten jalkani on kasvanut, mutta kylläpäs tuntuivat epämukavilta ja ahtailta jalassa :-( On siis lähdettävä kenkäostoksille hetimmiten, sillä mustia peruskorkkareita tulee käytettyä niin paljon, että niiden pitää istua kuin hanska. Onneksi mid-heelit ovat edelleen kuuminta hottia, joten luulisi tarjontaa löytyvät jonkin verran. Itse asiassa ne Filippa K:lla sovittamani korkkaritkin olivat aika kivat, voisin vaikka aloittaa sieltä - kunhan nyt taas joskus pääsisin/ehtisin sinne keskustaan asti...

Tämä viikko oli kiva ja monipuolinen: pystyin ujuttamaan arki-iltoihin kaksi ratsastustuntia ja vuoden ensimmäisen juoksulenkin, mistä olen erityisen iloinen! Tänään jos vielä mahtuisin illan joogatunnille (olen jonotuslistalla ihan oman saamattomuuteni ansiosta), niin voisin olla suorastaan ylpeä viikon liikuntasaldosta. Jollen joogaa, niin sitten teen pitkän kävelylenkin koiran kanssa ja kuittaan homman sillä. Sitä ennen voisin tehdä toisen kupillisen sammiollisen kahvia ja katsoa viikon aikana boksille kertynyttä tv-viihdettä. Tykkään näistä rennoista sunnuntaipäivistä ja toivottelen teillekin kaikkea kivaa!

6 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset housut ovat? Näyttävät tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat Filippa K:n - kävin editoimassa tiedon tekstiinkin, kun olin näköjään onnistunut jättämään tiedon kokonaan kertomatta...
      Ja hei, kiva kuulla sinusta edes näin kommentin välityksellä :-)

      Poista
  2. Mikäs tuo yläosa on noiden housujen kanssa?
    Vinceä katsoin Nycissä viime keväänä, mutta en sovittanut edes. Miksiköhän? Kuvissa ainakin näyttää kivalta. Ukkonen lähtee syyskuussa sinne, pitänee tehdä listaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppi on Whistlesin, ihan uusi sekin :-D

      Mä voin koota kesän aikana kuumimmat ostosvinkit, niin voit sitten välittään Ukkoselle listan - helpottaa tuliaisten hankintaa kovasti!

      Poista
  3. Tosi hyviä löytöjä! Housujen shoppailua vihaan minäkin, grrrrr. Farkkujen shoppaaminen vielä menee, mutta varsinkin mustia kangashousuja on ihan mahdotonta löytää.

    Vince on tuttu merkki, tosin mitään heiltä ei (vielä) löydy omasta kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olisi vielä tarvetta slimmeille, siisteille mustille housuille vielä, mutta niitä ei nyt ole kävellyt vastaan....farkkuja kyllä olisi ihan joka käänteessä vaikka miten ihania, mutta ne eivät monipuolista mun pukeutumista enää ollenkaan.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...