13.3.2014

Spring skirts,yes please!

Vaikka asuni tänään onkin vielä varsin tummanpuhuva (lue: mustaa ja tummansinistä), on minunkin katseeni alkanut pikkuhiljaa kohdistumaan vaaleampiin sävyihin. Ensin oli ne Samujin kengät, nyt olen pakkomielteisesti aktiivisesti käynyt läpi eri brändien hamevalikoimia. Tässä ihan muutamia poimintoja lemppareistani - ja toki täytyy pitää mielessä, että pari kivaa hametta onkin muistaakseni jo omassa kaapissa odottamassa lämpimämpiä kelejä...

Vasemmalta: Cos Carven Eudon Choi

Vasemmalta: Max Mara Rika Tibi

Bruuns Bazaar
Sitten vielä musta hevonen. Viime vuonna näitä jo näkyi, mutta nyt minäkin heräsin: yläosa ja hame samaa kuosia. Kuin mekko, mutta astetta rennompi ja oletettavasti vielä mukavampi päällä. Tuo kuvan ensemble on vähän liian vartalonmyötäinen (minulle), joten pitää vielä etsiä meikäläisen kropalle sopivampi versio - Zarasta en sellaista tänään löytänyt, mutta onhan noita kauppoja vielä pari muutakin (kun vain ehtisi joskus kunnolla IRL shoppailemaan...). Huomenna vedän kuitenkin vielä villamekon päälle, sillä tänne on luvattu lumisadetta. Hui!

8 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen on minusta hieno. Harmi vaan, ettei oikein sopi meikäläisen vatsamakkaralle, muuten olisin jo shoppaamassa sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama ongelma, täytyy etsiä joku vähän löyhempi malli :-)

      Poista
  2. Minäkin ihastuin kovasti tuohon "mekkoon". Kuvan korkkarit ja laukku miellyttävät myös silmääni.

    VastaaPoista
  3. Onpas nättejä hamosia ja mekkoja. Itse ostan joka kevät Marimekolta uuden mekon/tunikan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta sehän on varsin kätevää, kun tietää, mihin suunnistaa!

      Poista
  4. Oi midimittaiset hamoset kyllä piristävät tätä kevättä. Minä hankin omani jo viime vuonna, ja nyt tekeillä on jo toinen :

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...