21.8.2014

Ihanan iisiä

Alkuviikko sisälsi kaikennäköisiä corporate-edustusjuttuja, ja oli siis pakko pukeutua siistimmin (tai mikä pakko, mutta halusin pukeutua tilanteiden mukaisesti). Tänään oli sitten tosi kiva vetäistä vaihteeksi rennompaa seppälää ylle :-)

collari PartTwo
farkut rag&bone
kengät Cole Haan
ranneke Filippa K

rag&bonen moto jeansit ovat kesän peruja, vaikkei se polven kohdalla oleva "moto-efekti" taidakaan oikein kuvasta erottua. Farkut ovat joka tapauksessa (tarkoituksella toki!) niin kittanat, että sain verestää vanhoja balettitaitojani  ja tehdä pari aika syvää plié'tä saadakseni ne jalkaan - onneksi edes mies ei osunut paikalle todistamaan sitä näkyä! Mulla on kyllä tapana ostaa liian väljiä tai siis liian vähän kiristäviä farkkuja, koska ne levähtävät aina muutaman kerran käytön jälkeen sen verran, että alkutilanteen pitäisi tosiaan olla sellainen, että juuri ja juuri saa vetskarin vedettyä  ylös asti kiinni. Annetaan siis näille hetki aikaa :-)

Töissä on ollut sen verran haipakkaa, että jo eilen tuntui siltä kuin olisi ollut perjantai - jolloin olen yleensä niin kaikkeni antanut, että alkaa olemaan levottoman hysteerinen olo. Meillä tapahtuu kaikkea kivaa ja jännää (työurani isoimpia juttuja, itse asiassa!), joten olen tosi innoissani ja lähden aina ilolla töihin, mutta huomaa kyllä poikkeuksellisen intensiivisen tahdin vaativan veronsa, sillä olen iltaisin aika kuitti, ja sohva tuntuu kuiskuttelevan kaikkein houkuttelevimmin kutsuaan... Siitä huolimatta sain itseni viime viikolla kolme kertaa urheilemaan, ja olen nyt lähdössä viikon tokalle ratsastustunnille (huomenna suunnitelmissa pump töiden jälkeen, mutta se on aika korkealle asetettu tavoite...), mistä olen tosi  ylpeä ja iloinen. Pitäisi nyt saada se vanha liikuntavire päälle, sillä kohta on oikeasti pimeä ja kolea, jolloin ulos/ lenkille lähteminen on vielä monin verroin vaikeampaa - ainakin itselleni.

Näillä puhein käyn nyt viemässä koiran fillarilenkille ja lähden sen jälkeen esteitä hyppelemään - jee! Reipasta iltaa sinullekin!

10 kommenttia:

 1. Kivat nuo Rag&Bonen farkut! Itselläni on heidän musta laukkunsa, jonka ostin Nykistä viime syksynä, sekin on ollut nappiostos. Onnea siihen työjuttuun, ihanaa, kun flow vie mukanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä - olen kyllä tosi onnekas, kun olen löytänyt niin kivan työn ja työporukankin vielä!

   Poista
 2. Kivat farkut - ja sama vika meikäläisellä - ostan aina liian isoa, kun en tykkää kiristävistä vaatteista. No, onpahan kasvunvaraa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, pitäisi vain "uskaltaa" ostaa ne tosi naftit - no, nythän ostin ;-D

   Poista
 3. Farkut näyttää tosi kivoilta, mutta ai että mä tykkään tuosta collarista! Keksin just, että minulta puuttuu tuollainen vähän siistimpi collari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se on aika helposti paikattava aukko! Mulla on muutama uusi collari, ja niitä on tullut käytettyä aika aktiivisesti viime aikoina - vaihtelua neuleille.

   Poista
 4. Kiva asu, collarin yläosa on tosi mukavan näköinen.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...