14.8.2014

Malojan ysmy 13.-15.8.14 (Hki)


Satamakatu 5 (Katajanokka) 15.8. klo 18:30 asti

Moi, tällä kertaa vain pikatiedote tästä ysmystä, jos joku sattuisi olemaan erittäin katu-uskottavaa urheiluvaatetta vailla. Itse poikkesin jo eilen, enkä tietenkään pystynyt vastustamaan ostokiusausta...päivitän tätä postausta myöhemmin tänään kuvan ja esittelyn kera.

Malojasta lisätietoa täältä ja ystävämyynnin FB-event täällä.

*********

No niin, nyt pääsin kotiin ja kaivamaan kamerasta eiliset kuvat (en ehtinyt eilen tekemään tätä postausta, koska olin kiinni pyykki- ja viikkaushommissa yli kaksi tuntia!).

Sinisestä pussukasta löytyy takin irrotettavat hihat (keltaiset nekin) - nerokasta!

Tällaisen pusakan ostin siis itselleni; se on "oikeasti" pyöräilymallistoa, mutta mielestäni myös erittäin käypä ratsastukseen. Ja koska olen sattumoisin lähdössä taas Muhuun, Eestiin maastovaellusviikonloppua viettämään, oli tämä hankinta mielestäni erinomaisen perusteltu: Goretex ja teipatut saumat takaavat sen, etten kastu (no, yläkropasta ainakaan...) huonollakaan säällä, ja kuinka kätevät nuo irrottettavat hihat ovatkaan! Lämpimällä kelillä käytän lyhythihaista versiota, ja kylmemmällä laitan hihat paikoilleen ja lisään fleecekerroksen takin alle. Avot!

Vielä kun muistaisin viedä rikkinäiset varachapsini suutarille ennen tuota reissua, sillä jos tosiaan sataa, olisi hyvä olla kaikkia varusteita ainakin yhdet varalla - hanskoja pakkaan mukaan varmaan viidet. (Joo, kyllä multa löytyy niin monet, olen vähän epähuomiossa hamstrannut HIHSistä aina vain lisää...)

No mutta semmoista tällä kertaa, nyt täytyy lähteä koiran kanssa kävelylle pehmittämään eilisen jumpan (hyvä minä!) kipeyttämiä lihaksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...