26.8.2014

Vastaan haasteeseen!

Rouva Kepponen heitti minua haasteella jo kuukausia jonkin aikaa sitten, ja ehdin ihan rehellisesti unohtamaan koko jutun hetkeksi. Onneksi joku hatara muistijälki tästä oli jäänyt, ja sain vielä haastepostauksen kaivettua esiin. Tällaisia kysymyksia haasteesta löytyi:

1. Lempiväri sisustuksessa
Tätä jouduin vähän pohtimaan.... vastaan valkoinen, vaikka sen on a) tylsä ja blogeissa loppuun kulutettu valinta ja b) meidän kotimme ei todellakaan ole täysvalkoinen. Silti se on meillä varsin dominoiva väri, jota esiintyy isoina pintoina (seinät), kiintokalusteissa (vessa ja keittiö) sekä huonekaluissa (mm. Jacobsenin Seiska-tuolit). Valkoinen toimii hyvänä, rauhoittavana taustana kaikille mahdollisille väreille, ja jos nyt vaikka rakentaisin talon tai muuten vain pistäisin koko sisustuksen uusiksi, päätyisin varmasti valkoiseen uudestaankin!
2. Designesine/ -huonekalu, jota ei koskaan tule meille
Never say never: se, mikä oli mielestäni hienoa ja tyylikästä parikymppisenä on nyt mielestäni totaalisen out, joten kyllä tässä ehtii vielä mieli muuttumaan moneen kertaan. Juuri nyt sanoisin, että tämä Gerrit Rietveldin tuoli on todella kaukana omasta tyylistäni niin värien kuin muotokielensäkin puolesta; sille ei löytyisi paikkaa nykykodistamme.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Greyn anatomian Christina Yang uskaltaa valita oman polkunsa; Scandalin Olivia Pope on gladiaattori, joka fiksaa kaiken ja Good Wifen Alicia Florrick tasapainottelee ihailtavan suvereenisti äidin, juristin ja itsellisen naisen roolejaan. Haluisin itselleni ripauksen heistä kaikista, joten valitsen heidät hurmaavimmiksi, vaikkeivät välttämättä ole sitä sanan varsinaisessa merkityksessä.
(Ja vitsit, miten odotankaan syksyn sarjojen alkamista!)4. Suosikkini leivonnassa
En osaa leipoa kuin täytekakkuja, joten jos itse pitää tehdä, on perinteinen kermakakku ainoa mahdollinen vastaus. Jos taas saan syödä muiden herkkuja, vastaan olevani erittäin perso kaikelle suklaata sisältävälle; mutakakku, mokkapalat, suklaamuffinsit, sacherkakku... nam!

5. Viisi suosikkiblogia ja haasteen antaminen heille
Tämä on tainnut kiertää jo kaikki mahdolliset blogit, joten passaan nyt haastehommat - JOS joku ei ole tähän vastannut, ilmoittautukoon kommenttiboksiin, sillä tottakai tämän saa napata ihan vapaasti!

Lisää erilaisia haasteita on muutenkin tulossa lähiaikoina - kiitos Caelia ja Preferita - joten ei tämä tähän jää!

7 kommenttia:

 1. Alicia Florrick rocks! Hänet palkittiin muuten eilen illalla Emmyllä parhaana naisnäyttelijänä draamasarjassa. Mulle tulee aina Good Wifen katsomisen jälkeen pakkomielle pukeutua hyvin istuvaan harmaaseen jakkupukuun. Tykkään myös Diane Lockhartin tyylistä statement-kaulakoruineen. -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You go, Julianna Margulies!

   Mäkin ihastelen niitä kotelomekkoja Alician päällä, vaikken itse niissä viihtyisikään. Ja samaten olen katsellut pitkään Dianen koruja (ja nenää - mutta se onkin toinen tarina :-D).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin ovat, tykkään selvästi vahvoista naishahmoista :-)

   Poista
 3. Salainen aseeni, ei vaadi suklaata (joka meillä ei kaapissa pitkään säily ;-)), erottäin helppo tehdä ja aina saa ihailuja osakseen! http://smittenkitchen.com/blog/2010/01/best-cocoa-brownies/

  VastaaPoista
 4. Haastan sut kokeilemaan :-D! -edellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kävin kurkkaamassa, ja tuli heti vesi kielelle! Nam nam, otan haasteen ilolla vastaan (mutta mennee tovi, ennen kuin oikeasti toiverrun toteuttamaan sitä....) :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...