11.8.2014

Ukkospäivän asu

...tai no, ei sitä ukkosta ole vielä kuulunut, mutta niin on hiostavaa ja painostavaa, että luulisi sen kohta iskevän päälle (harmi vain, että olen menossa illalla ratsastamaan - hevoset kun eivät tunnetusti suhtaudu ukkoseen kovin lungisti...).

Toppi Boden
farkut Filippa K
sandaalit ATP Atelier

Olin aamulla optimisti ja valitsin näin kesäiset vaatteet, muttei tämä enää tuntunut ihan oikealta asuvalinnalta kuitenkaan - vaikka siinä neukkarissä, missä istuin koko iltapäivän oli varmaan +32C ja oikea asu olisi ollut bikinit/ täysalastomuus :-O

Poikani koulu (5. luokka, snif, miten aika juokseekaan) alkaa huomenna ja sitä myötä palaamme koko perhe - toivottavasti - normaaliin arkirytmiin: ei sitä näin vanhana saisi enää valvoa yön pikkutunneille, kun pitää aamulla kuitenkin herätä töihin edes suht. ajoissa! Olisi ihan kätevää, jos pärjäisi vaikka vain kuuden tunnin yöunilla, mutta kyllä meikäläisen kroppa huutaa sitä kahdeksaa - ja enemmänkin menisi ihan kevyesti (ja meneekin viikonloppuisin).

Sen verran tämä syksy taitaa erota viime vuodesta, että siinä missä lapsella oli viime vuonna useampikin iltapäiväaktiviteetti (tennis, salibandy ja parkour), ei nyt ole vielä mitään varattuna. Kyllä sitä nyt jotakin pitäisi olla, etteivät syksyn iltapäivät mene ihan pelkäksi koneella roikkumiseksi! Samalla olen kuitenkin salaa vähän helpottunut siitä, ettei meillä ole mega-aktiiviurheilijan kuljetus-, turnaus- ja leirirumbaa, koska se olisi todella vaikea sovittaa omiin arjen kuvioihin. Ja olen myös ihan vain laiska, myönnetään: tykkään siitä, että saan lösähtää työpäivän jälkeen sohvalle ja ottaa vartin torkut, kun siltä tuntuu.

Mukavuudenhaluisuudestani huolimatta yritän taas tsempata liikunnan suhteen, sillä en soisi enkä toivoisi enää yhtään ylimääräistä kiloa vyötärölleni (tai mihinkään muuallekaan kroppaan, thank you very many!). Sitä paitsi kaipaan sitä endorfiinipläjäystä, jonka juoksemisesta parhaillaan saa - pitää kyllä aika monta hissuttelulenkkiä juosta, ennen kuin pääsen lähellekään sitä tasoa, että se alkaisi tuntumaan hyvältä... Lisäksi olen vähän katsellut hevosten vuokrailmoituksia, mutta vielä ei ole löytynyt riittävän läheltä ihan oikean tuntuista heppaa edes kokeiltavaksi. Olen haaveillut asiasta sen verran pitkään, että toivottavasti se joskus vielä toteutuisi!

Sellaisia liikunnallisia haaveita tällä kertaa - mitä sinä odotat tulevalta syksyltä, vai onko ihan hyvä näin?

8 kommenttia:

 1. No samat ajatukset kuin sulla, että tuosta vyötäröllä olevasta ihmeellisestä röllykästä pitää päästä eroon. Vielä paino on normaalin puolella, mutta tätä menoa ei kovin kauaa. Siksipä ostin itselleni polar loopin jotta saisin aktivoitua itseni ja kuntosali ja lenkkipolut rupeavat kutsumaan kunhan nämä helteet ovat ohitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se normaalipainon raja on onneksi vielä rikkoutumatta, mutta sen verran lähellä ollaan, että on ihan pakko tsempata liikuntaa ja vahtia vähän syömisiä. Sopivan rennosti kuitenkin, ei musta (duh!) saa laihduttajaa millään. Ja mullakin on Suunnon sykemittari, joka seuraa liikunnan määrää ja tehoa ja ehdottaa aina seuraavan viikon treenimäärää - en ole vain viime aikoina ottanut sen ohjeistuksia huomioon :-D

   Tsemppiä sullekin!

   Poista
 2. Voi että mä tykkään tuosta asusta, varsinkin paita on ihan hurjan kaunis!

  Minunkin on nyt ihan pakko alkaa tsemppaamaan tuon liikunnan suhteen. Ennen Oliviaa urheilin tosi paljon, ja nykyään olen ihan sohvapottu. Painoa ei niinkään ole päässyt kertymään, mutta kun ne kaikki lihakset katosivat ja tilalle tuli (ylläri ylläri) vaan löysää :)

  Ei se yksi tai chi -treeni viikossa oikein ihmeitä tee, joten nyt vaan herätyskello soimaan aikaisin ja edes parina aamuna työpaikan salille ennen työpäivän alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi työpaikan puolesta sekä aamulla että iltaisin vaikka mitä liikuntaa, mutta aamu-unisena en meinaa ehtiä edes ysiksi töihin ja työpäivän jälkeen (JOS nyt klo 16 pystyisin lopettamaan ehtiäkseni jumppaan) olen niin väsynyt, että vaikealta tuntuu. Mutta hyvähän tässä on näitä tekosyitä keksiä, kun kohta joudun kulkemaan aina vain leveämmissä kaftaaneissa :-O

   Poista
  2. Jeah, kävin tänä aamuna salilla ennen duunia! Katsotaan kauanko innostus kestää :)

   Poista
  3. Ja mä olin töiden jälkeen Circuitissa/kuntopiirissä/missälie. Hyvä me!!!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...