20.3.2015

Kaikkensa antanut

Jostakin syystä tuntui hyvältä idealta nostaa
varpaat ilmaan ja keikku kantapäillä?!
Menin päivän tokavikaan palaveriin kolmelta, ja kun ketään ei vielä näkynyt, rojahdin neukkarin tuoliin ja vaivuin välittömästi lähes transsinomaiseen tilaan - ihan silkasta väsymyksestä, kaikkeni antaneena.  En tiedä miten kauan olisin istunut siinä, jos palaveri olisikin ollut peruttu, voi olla että pitkäänkin :-) Pieni meditaatiohetki teki joka tapauksessa hyvää, jaksoin tsempata vielä vikat tunnit ihan hienosti, ja nyt istuin iloisesti vatsa täynnä ja skumppalasi kädessäni takkatulen ääressä. Perjantai.

Päivän asu oli mustanpuhuva, muttei kuitenkaan synkkä. Koska en joudu kulkemaan työmatkalla ulkona ollenkaan, lähdin ihan pelkästään tuolla sisätakilla liikenteeseen; se ei toisaalta ollut yhtään liian kuumakaan, eikä kertaakaan tarvinnut riisua paitahihasilleenkaan.

jakku Marks & Spencer
toppi Banana Republic
farkut rag&bone
nilkkurit Billi Bi

Nyt on edessä pari päivää rentoa lököilyä, ja sunnuntaina lähden pariksi päiväksi Berliiniin työmatkalle. Sitten lennän keskiviikkona aamulla "suoraan" palaveriin ja torstaina on seuraava matka Tallinnaan. Ja seuraavalla viikolla voin sitten tehdä kaikki ensi viikon työt, sillä ei niitä kukaan muukaan kontolleen ota... No, ammatinvalintakysymyksiähän nämä kaikki ovat, joten en voi valittaa!

Silti on suorastaan helpotus olla juuri nyt kotona kaikessa rauhassa perheen kanssa, vaikka FB:n mukaan kaikilla onkin kaikkea kivaa menoa ja normioloissa saattaisin tuntea hienoista FOMOa. Tässä valtakunnassa on siis kaikki hyvin, toivottavasti teilläkin!

18 kommenttia:

 1. Kippistän punkkulasilla :)
  Täälläkin melko naatti olo rankan viikon jälkeen, voipi olla että uni tulee melko aikaisin.

  Tuo jakku on vaan niiiiin makee!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, just tallensin viimeisen Excelin (ammatinvalintakysymys tosiaan...) ja skumppalasi ja sauna ja sohva odottaa... Aurinkoa viikonloppuun! -Hanna

  VastaaPoista
 3. Täällä kippistellään vain kahvilla - ekopaasto pitää skumpat kaapissa;)
  Mutta niin on naatti olo täälläkin - välillä sitä vaan on viikkoja, joiden jälkeen ei jaksa muuta kuin rojahtaa kotisohvalle ja olla.
  Hyvää ja rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin perjantaisin ei ole niin väliä, millä kippistelee :-) Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. No onneksi on viikonloppu. Nyt vaan rentoa oloa ja lepoa.

  VastaaPoista
 5. Kiva, rento asu! Erityisesti tuollaisen jakun haluaisin - onko se Lontoon Marks & Spencerilta, vai? Tsemppiä vauhtiviikkoon! Itsellä vähän sama meininki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingin Marks & Spenceriltä - siellähän on valinnavaraa useammassa kerroksessa. Tuon jakun lisäksi ostin kashmirneuleen, johon olen ollut erittäin tyytyväinen!

   Tsemppiä tulevaan viikkkoon sinullekin!

   Poista
 6. Hih, joka päivä oppii jotain uutta! Tällä kertaa FOMOa oli uutta ja ihmeellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, voiko kärsiä FOMOsta, jos ei tiedä sen olemassaolosta?!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Voimia, sulla on aikalailla lentävä työ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä ei ole ihan vakio-olotila, vaan hieman rasittava poikkeus... Ja itsehän tänne seminaarin halusin, joten on tässä paljon hyvää myös.

   P.s. Kiitos kehuista :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...