10.3.2015

Viimeiset villat

Viime postauksessa valittelin kyllästymistä talvivaatteisiin, mutta samaan hengenvetoon tuli vähän kiire pitää näitä vain pari kertaa käytettyjä villavaatteita ennen kuin on liian lämmintä.

huivi Massimo Dutti
mekko Cos
kengät Zinda

Ja vaikka olen miten yrittänyt, en vain ole päässyt sinuiksi värillisten sukkahousujen kanssa - edes tuollaisten harmaiden...kyllä perinteinen mattamusta on se ainoa oikea vaihtoehto, ainakin minulle!

Tämä viikko oli jo valmiiksi haastavan oloinen, sillä mulla on kaikennäköistä iltamenoa (mm.  torstaina tuplabuukkaus: Mapplethorpen näyttelyn avajaisilta Kiasmassa + työdinner), ja mies on loppuviikon työmatkoilla. Nyt pojalle nousi kaiken lisäksi illalla kuume - ja minä huono äiti vielä kaiken lisäksi kehtasin epäillä, että hän vain lintsasi futistreeneistä. Onneksi anoppi on yhden puhelinsoiton päässä siltä varalta, että kova kuume jatkuu; vielä ei tunnu siltä, että 11-vuotias pärjäisi ihan itsekseen, vaikka hän muuten viihtykin tarvittaessa omissa oloissaan. Firman piikkiin ei silti saa hoitajaa kotiin yli 10-vuotiaalle :-(

Sellaista lisäkerrointa siis loppuviikkon pyörittämiseen, tätähän tämä perusarki on... No, äkkiäkös on taas viikonloppu, toivottavasti olemme koko porukka taas siinä vaiheessa jo terveinä!


2 kommenttia:

 1. Ääk, mulla on kauheasti blogipostauksia rästissä kun on olevinaan niin kova hoppu koko ajan :)
  Minäkin aina välillä yritän jotain "värikkäämpiä" sukkiksia, eli harmaita myös, mutta ei luonnistu ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoppua tuntuu olevan nyt kovasti liikkeellä, se on vähän kuin jokakeväinen influenssa...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...