13.3.2015

Se perinteinen perjantaipäivän asukuva

Tennarit jalassa on niin kevyt askeltaa, että tekisi mieli ottaa pieni laukka-askeleita :-) Mulla oli ensin ajatuksena laittaa jalkaan leopardikuosiset skater-kenkäni, mutta ne katkaisivat jalan tyhmän näköisesti - ja saivat siis jalat näyttämään turhan lyhyiltä. Nuo kuvan kengät jatkavat sen sijaan mustaa alaosaa paljon linjakkaammin - ilman korkoa kun on vähän sellainen tyttömäinen ja töpöjalkainen olo joka tapauksessa.

raitapaita By Malene Birger
hame Selected Femme
kengät H&M Premium 

Vietin koko päivän (ja itse asiassa eilisenkin) koulutuksessa, ja tässä asussa oli yllättävän mukava istua rennosti, kun mistään ei puristanut tai kiristänyt :-) Tai jos jostakin, niin ehkä pään ympärille tuli pieni vanne, sillä koulutuksen aiheena oli procurement, eli hankinta, mikä ei todellakaan kuulu ydintehtäviini. En yhtään väitä, etteikö jokaisen markkinoijan tulisi olla mahdollisimman hyvä ostaja, ja kyllähän meidän kauttamme liikkuu aikamoinen summa rahaa vuosittain, mutta silti ihan pelkästään hankintaan keskittyminen kahden pitkän päivän ajan oli välillä varsin puuduttavaa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulin, että tämä kahden päivän setti (jo itsessään todellinen työajan megainvestointi) olikin vasta ensimmäinen koulutuskerta, meinasi päästä pieni itku! Ja koulutuspäivien lisäksi projekti sisältää pienemmän tiimin säännöllisiä palavereita, erinäisiä excel-harjoituksia ja muunkinlaisia kotitehtäviä - olen siis kesään mennessä varsin perehtynyt aiheeseen...

Mutta hei, nyt on perjantai, ja työasiat saavat jäädä taka-alalle pariksi päiväksi! Viikonlopun ohjelmaan kuuluu tietysti ratsastusta sekä - hyvin jännittävää - pikkuveljeni uuden tyttöystäväni tapaaminen ensi kertaa sunnuntaina. Toivottavasti näen myös aurinkoa useampaan otteeseen, ja samaa toivon teistä jokaiselle!

4 kommenttia:

  1. Kivan raikas asu. Tsemppiä koulutukseen, procurementissa onkin kunnolla haltuunottamista.

    VastaaPoista
  2. Voi kun mä tykkään tästä asusta! Tummuudestaan huolimatta niin keväinen ja raikas!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...