16.3.2015

Uutta kevääseen

Lupasin tehdä katsauksen Espritin kevätuutuuksiin, ja ajankohtakin tuntuikin mitä mainioimmalta, kun nyt alkaa vihdoinkin olemaan uskoa piteneviin päiviin ja lisääntyvään auringonvaloon. Kaikkea kivaa löysinkin, kuten kohta näette, mutta näköjään oma väripaletteni tulee tänä(kin) keväänä olemaan samaa harmaiden sävyjen ilotulitusta kuin aina muulloinkin. Älkää antako sen häiritä, sillä onneksi teille rohkeammille pukeutujille on onneksi olemassa useampia värivaihtoehtoja tarjolla.

Aloitetaanko mekoista? Käytän mekkoja ja hameita sujuvasti ihan läpi vuoden, mutta jotenkin ajatus [jossakin vaiheessa] paljaista sääristä saa mekot tuntuvaan taas entistä houkuttelevammilta.


Itse jättäisin varmaan vyön pois tuosta raitamekosta, lähinnä siksi, ettei mulla tunnu olevan vyötäröä ollenkaan.  Oikeanpuoleinen mekkomalli taas on kiehtonut jo jonkin aikaa, ja olisi jotakin ihan uutta - mulla kun lähinnä on sellaisia suoria kaapuja :-)


Jacquard-kuvioinen mekko vasemmalla on mulle kaikkein tutuinta tyyliä, mutta juuri siksi niin toimiva ja varma. Kietaisumekko nyt on muuten vain ikiklassikko, joka taipuu niin toimistolle kuin juhlaankin asusteita vaihtamalla.

Takkejakin tuli silmäiltyä; ostin Miamiin lähtiessämme yhden kevyemmän takin, enkä pistäisi pahitteeksi, vaikka naulakkoon ilmestyisi vielä toinenkin vähän vastaava. Alla olevan kuvan takeista keskimmäinen olisi selkeästi se siistein vaihtoehto. Oikeanpuolimmaista itse asiassa jo sovittelinkin jonkin aikaa sitten, mutta siinä vaiheessa tuntui mukamas liian aikaiselta ostaa kesäpalttoota.

Vasemmanpuoleinen jakku on ihan musta hevonen, todellinen yllätysvalinta; en voi kieltää, ettenkö olisi tässä viime vuosina alkanut tuntemaan selittämätöntä vetoa eläinkuoseja kohtaan, ja hyvinkin näen tuon jakun vaaleiden farkkujen ja kunnon korkkareiden kaverina - näettekö te? Suljen aktiivisesti silmäni kaikilta takatalveen liittyviltä otsikoilta ja annan auringon lämmittää :-)

Lisää kaikkea kivaa - ja niitä värivaihtoehtoja - löytyy täältä. Minä voisin suunnata lähipäivinä lähimään Espritin myymälään vähän pidempää sovitussessiota varten...


8 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Etenkin nuo ensimmäiset kaksi mekkoa iski minun silmääni, kauniita :)

  Minulla on blogissani sinulle haaste, käythän kurkkaamassa: www.stellaheartslife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kevätrytkyjä pitäsi itsekin alkaa katselemaan, kunhan ensin saisi vaatekaapista siivottua kaikki loputkin talvivaatteet pois. Ja takki - semmoinen on saatava. Jostain syystä kaikki viime keväiset ja syksyiset takit näyttää nyt ihan tyhmiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi takki vähemmän, koska se uusin ja kivoin pöllittiin Miamin matkalla :-(

   Poista
 3. Kivoja kokonaisuuksia, etenkin tuo raidallinen mekko.

  VastaaPoista
 4. Ihania etenkin nuo mekot.
  Itse en myöskään välitä vyöstä mekon kanssa, juurikin siksi kun se vyötärö puuttuu. En vaan osaa asettaa sitä oikealle kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, meillä on sekin (valitettavasti) yhteistä :-O

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...