25.4.2013

Bye bye Biennial!

Muistatteko tämän Biennial Satchelin, jonka tilasin J.Crew'lta puolisen vuotta sitten, ja josta kohkasin ja olin kovasti innoissani?

No, ihanahan se olikin, kunnes se alkoi harmikseni hajoilemaan: lankoja alkoi purkaantumaan ja kädensijoihin ilmaantui halkeamia. Ei ihan sitä, mitä olisin odottanut tuon hintaluokan laukulta,joten otin kuvat kaikista pikkuvirheistä ja lähetin ne kohteliaan reklamaatiokirjeen saattelemana J.Crew'lle.

Sain sieltä pikaisen ja ystävällisen vastauksen: he ottavat laukun palautuksena vastaan, hoitavat DHLn kautta kuljetuksen ja palauttavat alunperin maksamani summan täysmääräisenä. Olin ehkä hieman yllättynyt - en tiedä, mitä olin ajatellut tapahtuvan - ja hieman harmittikin, että joudunkin luopumaan laukusta, josta todella pidän! Mutta ei auta, takaisin se lähti.

Nopeaan tapaani en jäänyt asiaa harmittelemaan, vaan tilasin samantein J.Crew'lta uuden laukun. En tiedä,oliko ihan hölmöä ostaa uusi laukku samasta paikasta, jos ekan kerran joutui palauttamaan... Mutta ainakin tiedän, että asiakaspalvelu toimii, jos tulee jotakin valittamista toisenkin kerran :-)

Tähän Tartine Satchel -malliin nyt sitten päädyin - toivottavasti se on yhtä kiva ja vielä kestävämpi kuin edeltäjänsä!

Tykkään laukun selkeydestä, ja onhan se kuitenkin musta :-)

Olisin halunnut tilata alen loppurysäyksestä vielä jotakin, mutten uskaltanut, koska tuotteita ei voi palauttaa, ja J.Crew'n mitoituksen on kritisoitu olevan "all over the place", minkä itsekin muistan niiltä ajoilta, niiltä ajoilta, kun viimeksi sovittelin vaatteita ihan paikan päällä.

Tai no, ostinhan yhden ihan pikkujutun, mutta sen voin sitten vaikka myydä eteenpäin, jos se sattuisi olemaan epäsopiva!



Tämä t-paita ei montaa kymppiä maksanut, ja se on vähän siistimpi kuin ihan tavallinen trikooversio. Boyfriend-farkkujen ja korkkareiden kanssa, vai mitä?

****
Eikö olekin uskomatonta, että huomenna on taas perjantai?! Ihan vastahan oli maanantaiaamu ja yritin saada silmiäni auki klo 6.45. Se hyvä puoli tuossa hektisessä työtahdissa on, että aika suorastaan lentää - ja viikonloppukin tuntuu tulevan vastaan aika usein :-) Tosin ne sitten vasta nopeasti kuluvatkin...

En ole vieläkään saanut tehtyä mitään sen lupauksen eteen, että kutsuisin meille useammin kavereita kylään, ihan hävettää! Eikä meillä ole vapuksikaan mitään suunnitelmia, kun vasta tänään havahduimme siihen, että sehän on jo ensi viikolla. Näin meille käy ihan aina. Toki tässä vielä ehtisi järkkäämään vaikka mitä, mutta veikkaanpa, että kaikki organisoituneemmat ystävämme ovat jo lupatuneet muualle, joten vietämme varmaan luuserien rauhallisen vapun ihan kotioloissa. Damn, mä niin otan kaiken takaisin juhannuksena!

10 kommenttia:

  1. Onpas ikävä homma toi laukun "maanantai versio" juttu. Meillä vietetään vappendaali ihan kotosalla :) tai siis mieheni firma muuttaa niin roudataan varmaan viimeisiä tavaroita sieltä uuteen tilaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on harmi!
      Ei sunkaan vappu ole täyttä luksusta, jos kerran joudut muuttohommiin ;-)

      Poista
  2. No höh, tylsää tuollainen edestakaisin lähettely. :(

    Minä olen oikeastaan vasta tällä reissulla tutustunut J.Crew vaatteisiin lähemmin ja hankin pari kivaa vaatetta. Kenkiäkin katselin, mutta kovin muovisilta ja kovilta tuntuivat. Laukkuja en hoksannut edes katsoa, mutta kivan mallisia ovat nuo kummatkin. Toivottavasti uusi on kestävämpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mutta toisaalta sain käyttää täysin veloituksetta yli puoli vuotta tuota laukkua - voihan sen niinkin nähdä!

      J.Crew on musta tosi, tosi kiva, mutten oikein uskalla tuon mitoitusasian takia tilata mitään, kun joutuu sitten maksamaan palautuskulut ihan Jenkkeihin asti... Pitäisi päästä taas asap Nykiin shoppailemaan (toki muutenkin kuin pelkän J.Crew'n takia)!

      Poista
  3. Harmillista, mutta kiva että tilasit uuden laukun tilalle. Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  4. Blogissani on sinulle tunnustus. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  5. Minä tykkään tuosta uudesta laukusta melkein pikkuisen enemmän :)

    T-paita näyttää tosi hyvältä, siinä on särmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että molemmat valinnat osuivat nappiin :-) Myyn t-paidan sitten sulle, jos en itse mahdu siihen!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...